Ons team

koken.blogo.nlKarin van Koken.blogo.nl
Karin is de schrijfster achter koken.blogo.nl. Bekend van TV staat er inmiddels op de kookboeken van Karin Luiten. Haar kookboeken zijn bestsellers, waarbij haar motto, “kleine moeite, groot effect: gerechten die makkelijk zijn om te maken, maar die er wel uitzien en smaken alsof je je enorm hebt uitgesloofd, de rode draad is. Ze is regelmatig te zien bij het TV programma Groeten van Max van Omroep Max waar ze een eigen kookrubriek heeft. Elke zaterdag staan haar lekkere recepten in de antipakjeskookrubriek in dagblad Trouw. Blogo is al meer dan 10 jaar trots zo’n populair kookicoon te hebben, met enorm veel fans in Nederland.


hobby.blogo.nlElenea van Hobby.blogo.nl

Elenea is de schrijfster achter hobby.blogo.nl. Al meer dan 10 jaar schrijft ze over hobby en vrije tijd, over de leukste eropuit tips en geeft ze tips als grootmoeder. Inmiddels is hobby.blogo.nl uitgegroeid tot het populairste weblog op het gebied van hobby en vrije tijd. En de zaken waar Elenea graag over schrijft als bijvoorbeeld borduren, naaien, breien, knutselen en kleuren voor volwassenen zijn inmiddels “hip” geworden en populair bij een steeds groter wordende groep vrouwen.

lifestyle.blogo.nlConstance van Lifestyle.blogo.nl
Constance is de schrijfster achter lifestyle.blogo.nl. Als stewardess reist ze de hele wereld over en komt ze op de meest bijzondere plekken. Het is niet voor niks dat de kenners weten dat je voor de beste shoptips in de wereld, goede vrienden moet zijn met een stewardess. Die bijzondere winkel in die grote wereldstad? Dat bijzondere gadget waar veel vrouwen meer over willen weten? Die mooie woonaccessoires die je nog niet ziet in Nederland maar die Constance al gespot heeft. Ze deelt elke dag met veel plezier haar laatste tips op het gebied van lifestyle, ladygadgets en wonen. Stoer ontmoet Stijl.