You are here: Home » Lifestyle » 5 topmerken voor veilige en stijlvolle motorkleding

5 topmerken voor veilige en stijlvolle motorkleding

door danny
5 topmerken voor veilige en stijlvolle motorkleding

Ben jij een fervent motorrijder en ben je toe aan nieuwe motorkleding? Of ben je beginnend motorrijder op zoek naar je eerste motorpak? Dan zoek je natuurlijk iets wat kwalitatief goed én stijlvol is. We bespreken vijf topmerken voor veilige en stijlvolle motorkleding.

REV’IT!

Denk je dat goede motorkleding in de regel uit het buitenland moet komen? Dan heb je het mis, want in Nederland wordt ook uitstekende motorkleding geproduceerd. Bijvoorbeeld door REV’IT!. Dit merk is pas sinds 1995 in bedrijf, maar heeft in die tijd al een indrukwekkende en zeer brede collectie aan kwalitatief sterke en modieuze motorkleding op de markt gebracht, van casual leren motorkleding tot Kevlar jeans. Je kunt REV’IT! motorkleding kopen bij ChromeBurner.

Alpinestars

Alpinestars blinkt al vele jaren in mooie leren racepakken waar veel andere merken niet aan kunnen tippen. Wat zou je ook anders verwachten van een Italiaans merk, want de Italianen weten als geen anders hoe ze kleding moeten maken die zowel kwalitatief hoogwaardig als buitengewoon modieus is. Bij Alpinestars kun je dan ook terecht voor prachtige designs voor zowel hele motorpakken als afzonderlijke motorjassen en motorjeans. Maar ook voor handschoenen en helmen kun je bij Alpinestarts terecht.

Dainese

Fan van Valentino Rossi? Dan wil je zeker ook de motorkleding van Dainese uitproberen. De populaire motorcoureur verbond zijn naam aan dit Italiaanse merk. Dainese blinkt niet alleen uit in stijlvolle designs en hoge kwaliteit, maar ook in de veiligheid van hun motorkleding. Daar zullen ze ongetwijfeld de ervaring van Rossi bij hebben kunnen gebruiken.

Topmerken voor veilige en stijlvolle motorkleding

Berling

Moderne technieken en designs zijn natuurlijk mooi, maar traditie is ook wat waard. Als er één bedrijf is met een lange traditie in het maken van sterke kleding, dan is het Berling. Dit Franse bedrijf bestaat al sinds 1951. In eerste instantie maakte men werkkleding voor zeevissers, en met die ervaring in de achterzak is men ook robuuste en warme motorkleding gaan maken waar je comfortabel en veilig mee op de motor kunt stappen.

Macna

Niet alleen REV’IT produceert in Nederland motorkleding van topkwaliteit. Macna is nóg meer dan REV’IT! een nieuwkomer op de markt, maar het bedrijf timmert flink aan de weg. Inmiddels heeft Macna een aardige collectie aan motorkleding opgebouwd die vooral gekenmerkt wordt door zijn stijlvolle en moderne uitstraling.

Meer dan genoeg keuze dus om een mooi motoroutfit samen te stellen. Probeer de kleding niet alleen voor de passpiegel uit, maar ga er ook mee op de motor zitten om zeker te weten dat alle versterkte delen zich in die houding op de juiste plek bevinden.

Related Articles