You are here: Home » Lifestyle » Xiaomi smartwatch: dit zijn de voordelen

Xiaomi smartwatch: dit zijn de voordelen

door danny
Xiaomi smartwatch dit zijn de voordelen

Heb je besloten dat je een smartwatch wilt kopen? Dit verlengstuk van je smartphone combineert verschillende handige features in één apparaat. Het is een horloge waarop je tijd kunt aflezen zonder dat je tijd ooit handmatig hoeft aan te passen op apparaat. Je leest er berichten op komt die binnenkomen op je smartphone. Daarnaast ondersteunt een smartwatch je sportieve activiteiten. Hartstikke handig dus, maar welke smartwatch moet je kiezen? In dit artikel zoomen we in op de voordelen van de smartwatches van het Chinese merk Xiaomi.

Gunstige prijs

Waarom zou je niet voor een Apple Watch of smartwatch van Samsung gaan in plaats van een Xiaomi smartwatch? Omdat het geld je niet op de rug groeit! Bij een smartwatch van Xiaomi krijg je meer of minder, dat wil zeggen: voor een lager bedrag kun je een smartwatch krijgen met de features die jij zoekt. Dat betekent helemaal niet dat je dan een inferieur product koopt. Xiaomi is een gewaardeerde elektronicafabrikant die bijvoorbeeld ook uitstekende en goed beoordeelde smartphones maakt.

GPS

Een van de features waarmee bijvoorbeeld de Mi Watch van Xiaomi zich onderscheidt, is het feit dat het horloge zelf GPS heeft. Lang niet alle smartwatches hebben deze feature, terwijl het juist heel praktisch kan zijn. Vooral bij het sporten. Je hoeft dan niet je smartphone bij je te dragen om te registreren welke route en welke afstand je afgelegd hebt bij bijvoorbeeld het buiten hardlopen. Sporten zonder smartphonearmband of telefoon in de zak is een stuk comfortabeler.

Veel verschillen apparaten om uit te kiezen

Veel verschillende apparaten om uit te kiezen

Xiaomi biedt jou meer dan genoeg om uit te kiezen. Men brengt namelijk niet twee verschillende lijnen smartwatches op de markt: de Xiaomi Mi Watch en de Xiaomi Amazfit. Binnen de Amazfit-lijn bestaat er weer een keur aan verschillende sub-lijnen om uit te kiezen. Alle mogelijkheid dus om verschillende mogelijkheden naast elkaar te leggen om de Xiaomi smartwatch die het best bij jou past te vinden.

Net een Apple Watch

Wil je graag wel dat mensen denken dat je een echte Apple Watch hebt? Dan voorzien de Xiaomi Mi smartwatches daar prima in. Deze lijn lijkt namelijk erg veel op de smartwatches van Apple. Dat gaat van de vorm van het horloge tot de knoppen en de luxe uitvoering met roestvrijstaal en saffierglas. En dat voor een lagere prijs.

Een Xiaomi smartwatch kopen is dus zeker het overwegen waard als je met een beperkter budget tóch een goede en mooie smartwatch wilt. En waarom zou je ook meer uitgeven als dat helemaal niet nodig is?

Related Articles