You are here: Home » Lifestyle » De zoektocht naar een kerstcadeau, wat dacht je van iets refurbished?

De zoektocht naar een kerstcadeau, wat dacht je van iets refurbished?

door danny
De zoektocht naar een kerstcadeau, wat dacht je van iets refurbished

Sinterklaas is weer vertrokken en de kerstverlichting wordt in rap tempo tevoorschijn gehaald. Ondanks dat we net Black Friday en Sinterklaas achter de rug hebben zijn er nog genoeg Nederlanders die ook flink uitpakken met cadeautjes onder de kerstboom. 

Steeds duurder en duurder

Maar de vraag naar steeds duurdere cadeaus is een probleem waar veel mensen tegenaan lopen. Vroeger was het nog wel eens basket- of voetbal onder de kerstboom, maar nu willen kinderen liever een iPad of iPhone, en daar zit een heel ander prijskaartje aan. De iPhone 12, iPhone 12 pro en de iPhone 12 mini, de allernieuwste smartphones van Apple vallen waarschijnlijk ver buiten je budget voor kerst cadeaus. Maar geen zorgen, in de afgelopen jaren is de term refurbished steeds populairder geworden in Nederland waar jij tijdens deze kerstperiode een groot voordeel mee kan doen

De beste iPhones voor onder de kerstboom!

De beste iPhones voor onder de kerstboom!

Met een wat kleiner budget, denk aan 150 tot 200 euro max leg jij een refurbished iPhone 7 als cadeau onder de kerstboom. Dit is een geweldig toestel om bijvoorbeeld foto’s mee te maken, filmpjes kijken op YouTube, of om apps zoals TikTok op te gebruiken. De iPhone 7 krijgt ook nog steeds software-updates van Apple. Wil je echt indrukwekkende foto’s maken of zware apps of zelfs games willen installeren, dan raden we je aan om voor een nieuwere iPhone te gaan.

 Voor een paar honderd euro meer koop je bijvoorbeeld een refurbished iPhone 8 of misschien zelfs een refurbished iPad 2018. Een iPhone 8 is een geweldig toestel met uitstekende specificaties en ook honderden euro’s goedkoper dan een iPhone 11 of de nieuwste iPhone 12.

Een iPhone is leuk maar waarom geen iPad?

Een refurbished iPad 2018 is daarbij een zeer handig apparaat. Met een budget van rond de 300 euro is hij ook uiterst betaalbaar. iPads gaan, bij normaal gebruik, wel 3-4 jaar mee en hoeven niet zo vaak vervangen te worden als een mobiele telefoon. De iPad 2018 is daarbij geweldig om simpele taken op te verrichten zoals het browsen op internet of social media, Whatsappen of om video’s op te kijken.

 Een iPad 2018 is verkrijgbaar in een Wi-fi only en een Wi-fi + 4G variant. Met de 4G variant kun je een simkaart met een internetabonnement in je iPad plaatsen waardoor je overal verbonden blijft met het internet.

Refurbished past perfect bij kerst

Refurbished producten passen perfect bij de kerstgedachte, omdat deze duurzame producten bijdragen aan een betere wereld. Een refurbished iPhone is namelijk al eens eerder gebruikt en is daarna uitvoerig gecontroleerd, getest door experts, uitvoerig schoongemaakt en – waar nodig was – gerepareerd en voorzien van vervangende onderdelen zoals een nieuwe batterij. Dit is enorm milieubewust want kiezen voor een refurbished iPhone bespaart al gauw 27 kilo aan CO2-uitstoot die normaal geproduceerd zou zijn voor het maken van een nieuwe iPhone 12. Daarnaast scheelt het enorm voor jouw kerstbudget, want je bent al gauw tot 60 of soms wel 70% voordeliger door te gaan voor refurbished. 

 

Dankzij de opknapbeurt van experts, de duurzaamheid van je keuze en het feit dat websites zoals Refurbished.nl jou 3 jaar garantie geven op je aankoop, weet je dat jij zorgeloos van je apparaat kunt genieten en verzekerd bent van kwaliteit. 

Related Articles