You are here: Home » Zakelijk » Met deze 4 promotieartikelen kun je nu scoren als bedrijf

Met deze 4 promotieartikelen kun je nu scoren als bedrijf

door danny
Met deze 4 promotieartikelen kun je nu scoren als bedrijf

Als bedrijf gebruik je verschillende manieren van marketing om aan de naamsbekendheid en het imago van het bedrijf te werken. Dat kunnen reclamecampagnes zijn, maar vaak wordt er ook gebruikgemaakt van promotie artikelen die bedrukt en weggeven worden. Lang niet alle promotieartikelen worden echter evenzeer gewaardeerd, en sommige verdwijnen al snel de prullenbak in. Dat is zonde van de investering. Wij bespreken hier vier promotieartikelen waarmee je momenteel kunt scoren als bedrijf.

Mondkapjes

We leven momenteel natuurlijk in het tijdperk van de mondkapjes. Vanaf 1 december geldt er een plicht op het dragen van mondkapjes in publieke binnenruimtes, en voor het openbaar vervoer gold de verplichting al. Dat betekent dat iedereen mondkapjes nodig heeft. Meerdere zelfs, want na ieder gebruik moet je je mondkapje wassen. Daar kun je als bedrijf handig op inspelen. Laat stoffen mondkapjes bedrukken met het logo van je bedrijf en eventueel een leuke kreet of afbeelding en deel deze gratis uit. Men zal ze dankbaar in ontvangst nemen en dragen in het openbaar, en zo maakt men wandelend reclame voor jouw bedrijf.

No touch sleutelhangers

Nee, sleutelhangers zijn niet het meest hippe promotieartikel dat je kunt weggeven. Tenzij het juist een heel bruikbaar object is. En dat is de zogenaamde ‘no touch’ sleutelhanger. Dit is een soort haak die in de verte een beetje lijkt op een grote sleutel. Deze is bedoeld als een soort verlengstuk van je hand om te voorkomen dat je zaken moet aanraken. Je kunt er deurklinken mee bedienen, knoppen indrukken en codes mee intoetsen. Zo kun je oppervlakken die veel door anderen aangeraakt worden vermijden. Dat is een zeer actueel promotieartikel dat mensen zeker nog niet zullen hebben en daarom met genoegen zullen gebruiken.

Kerstmutsen

Met deze promotieartikelen kun je nu scoren als bedrijf

De feestdagen zijn in aantocht, en daar is dit jaar een stukje glans en vrolijkheid van af. We kunnen het niet vieren zoals we dat zouden willen, en dat betekent dat we er op een andere manier het beste van moeten maken. Noem het kunstmatige vrolijkheid, maar een leuke kerstmuts kan dat kersgevoel toch net even versterken en een glimlach tevoorschijn toveren bij mensen. Daarom kun je kerstmutsen laten bedrukken en uitdelen om wat vrolijkheid te verspreiden voor de komende feestdagen.

Handgel

Een mondkapje is op veel plekken verplicht, maar het desinfecteren van de handen is nog hoofdzakelijk een advies. Het probleem is dat winkeliers momenteel de hoofdprijs vragen voor desinfecterende handgel en dat een deel van de mensen ervoor kiest om het daarom niet aan te schaffen. Dit terwijl het toch erg praktisch is om een flesje handgel bij je te kunnen dragen in de handtas of de jaszak om onderweg de handen te kunnen desinfecteren. Geloof het of niet, maar dit soort flesjes kun je ook laten voorzien van je bedrijfslogo. Vervolgens kun je er veel mensen een plezier mee doen, want een flesje desinfecterende handgel gaat in deze omstandigheden nooit direct de prullenbak in.

 

Natuurlijk zijn er nog wel meer promotieartikelen te bedenken waarmee je zou kunnen scoren. Het belangrijkste is dat je redeneert vanuit de ontvanger. Heeft deze er echt wat aan? Dan kun jij er succes mee hebben!

Related Articles