You are here: Home » Business » Een goede friteuse in je professionele keuken

Een goede friteuse in je professionele keuken

door danny
Een goede friteuse in je professionele keuken

Kwaliteit, omdat je professional bent

Tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden wil je met het beste gereedschap je taken uitvoeren. Je bent in alles een professional en dat straal je dan ook uit. Het maakt daarbij niet uit wat je doet. Of je nou een timmerman bent, een postbode of een kok. Je hamer en boormachine, fiets of keukenapparatuur zijn in orde. Heb je bijvoorbeeld een horecabedrijf zoals een gezellig eethuis waar je dus veel werkt met voedingsmiddelen? Dan ga je kijken of je professionele keukenapparatuur kunt installeren dat ruimschoots voldoet aan je verwachtingen. Kwaliteitsapparatuur, dat voldoet aan alle vereiste normen in hygiëne en veiligheid.

Ga voor een betaalbare horeca frituurpan

Wat voor horecabedrijf je ook hebt, het komt bijna altijd voor dat je de frituur gebruikt omdat gasten graag friet of snacks bij het gerecht geserveerd willen zien. Een goede frituurpan is dan een deel van je ‘gereedschap’ dat je dagelijks gebruikt en dat goed moet functioneren. En, niet onbelangrijk, de aanschaf ervan mag geen al te diep gat slaan in je begroting. En een betaalbare horeca friteuse moet ook nog eens veilig zijn. Je hebt toch te maken met hoge temperaturen tijdens het koken. Dan zijn er ook nog de vragen: wil je een frituurpan met een enkele of een dubbele capaciteit, dus met één of twee bakken? Wil je het gemak ervaren van het eenvoudig kunnen verwijderen van gebruikte frituurolie

Ga voor een betaalbare horeca frituurpan

Dankzij de tapkraan niet meer knoeien met olie

Wanneer je een betaalbare horeca frituurpan zoekt is met name het gebruiksgemak een pluspunt. Met een gewicht van net iets meer dan 15 kg is een horeca friteuse met een dubbele capaciteit goed te verplaatsen. Gebruik de deksels om het spatten van olie tegen te gaan. Ideaal zijn dit soort friteuses met een tapkraan aan de onderkant. Ga je olie vervangen hoef je de frituurpan niet op z’n kop te houden, maar draai je simpel de kraan open en de olie loopt weg. Daarna is schoonmaken van de rest van de friteuse een koud kunstje. Bij het ontwerp van de friteuse is er al rekening gehouden met hygiëne. Krijg je een keer controle, dan zit je altijd goed. Tenminste, als je je aan de schoonmaakvoorschriften houdt.

Gastvrijheid en een hogere omzet

 

Al met al gaat zo’n geavanceerde maar betaalbare horeca friteuse je veel gemak opleveren. Maar zeker ook tijd. En heb je een horecazaak, dan weet je dat tijd geld is. Het sneller kunnen bedienen van je gasten betekent een hogere omloopsnelheid. Je hongerige gast is er blij mee en aan het eind van de avond zit er meer geld in de kassa. En ook in de fooienpot. De investering van je horeca friteuse heb je er dus snel weer uit. Zeker omdat deze heel betaalbaar is. Aan jou om te bepalen welke van de vele horeca friteuses van Maxima Kitchen Equipment je nodig hebt. Kom je er niet uit? De specialisten leveren je de beste klantervaring en geven je graag advies.

Gerelateerde berichten