You are here: Home » Lifestyle » De 5 leukste apps van 2020

De 5 leukste apps van 2020

door danny
De 5 leukste apps van 2020

Je kunt nog zo’n mooie smartphone hebben, maar zonder apps kun je er weinig mee. Het zijn de apps die maken dat je je telefoon voor allerlei doeleinden kunt inzetten, van agenda en chatten tot streamen en gamen. Saai hoeft dat niet te worden, want er komen nog steeds regelmatig nieuwe apps bij, waardoor het lijstje favorieten altijd dynamisch blijft. Wij maakten een lijstje van de 5 leukste apps van 2020.

TikTok

Het kan natuurlijk niet anders dan dat TikTok in dit lijstje opgenomen wordt. Het videoplatform is weliswaar al in 2017 opgezet, maar het is momenteel de nieuwste rage die de wereld aardig op stelten zetten. Het zijn vooral tieners die er gretig gebruik van maken. In feite is TikTok een sociale media-app waarmee gebruikers korte muziekvideo’s kunnen maken en delen. Deze filmpjes kunnen een lengte hebben van 3 tot maximaal 15 seconden. Daarnaast kunnen er ook video’s in loops van maximaal 60 seconden worden gemaakt.

Slap Kings

Uiteraard komen er ook games voor in dit lijstje. Slap Kings is een gratis game die al door vele miljoenen mensen gedownload werd, ondanks het feit dat er – net zoals bij heel veel games voor de smartphone – veel reclame in voorbij komt. Het draait om ‘meppen of geslagen worden’. Slap Kings is grappig en ontspannend en test je kracht en timingvaardigheden. Zie hoe jij je tegenstanders de ring uit werkt wanneer je de ‘knock-out klap’ krijgt.

Caustic 3

Ben je creatief op het gebied van muziek, dan is Caustic 3 de app voor jou. Met deze app kun je zonder apparatuur zelf elektronische muziek maken. Er zit van alles in, van padsynths tot elektrische orgels en vocoders. Elk nieuw apparaat bied je weer talloze instellingen die je uitgebreid kunt tweaken en waar je mee kunt experimenteren. Helaas moet je wel betalen als je jouw gemaakte nummer wilt kunnen exporteren.

Zello

Leukste apps van 2020

Weet je nog dat je vroeger als kind walkietalkies helemaal stoer vond? Met Zello kun je van je smartphone een walkietalkie maken. Met een druk op de knop leg je contact met door jou zelf geselecteerde gebruikers zonder te hoeven wachten tot deze de telefoon opnemen. Nog directere communicatie dus. Vooral erg leuk voor kinderen, of om de kinderen mee aan tafel te roepen.

Google Lens

De handige tool Google Lens is niet nieuw, maar is dit jaar wel uitgebreid met nog handigere opties. Kon je ermee al teksten scannen en opzoeken welke plant je op de vensterbank hebt staan, nu is het ook mogelijk om handgeschreven tekst om te zetten. Zo kun je dus je eigen aantekeningen digitaal omzetten en direct overzetten naar je computer.

Abonnement met mobiel internet

Om onderweg ook te kunnen genieten van je apps, heb je natuurlijk mobiel internet nodig. Zoek je een Sim Only telefoonabonnement waar je niet aan vast zit? Dan is Simyo Maandelijks Opzegbaar een goede optie. Maar je kunt ook een prepaid simkaart nemen. Het verschil tussen Sim Only en prepaid is dat je in het laatste geval zelf handmatig je tegoed moet blijven aanvullen. Dit is een optie voor als je helemaal geen abonnement wilt.

Related Articles