You are here: Home » Wonen » Decoreer je huis met industriële accessoires

Decoreer je huis met industriële accessoires

door danny
Decoreer je huis met industriële accessoires

We hebben allemaal wel gehoord van de industriële stijl. Deze interieurstijl is de afgelopen jaren steeds meer een trend geworden. Tegenwoordig kun jij er niet meer omheen! De banken, stoelen en kasten zijn tegenwoordig allemaal bekleed met gecoat metaal, hebben mangohouten details en bevatten de stof suède of velvet.

Daarnaast kun jij je huis aankleden met de mooiste accessoires. Industriële accessoires kenmerken zich door een robuuste, gebruikte uitstraling. Deze ruigeWij leggen in deze blog uit hoe jij jouw woning nog sfeervoller kunt maken.

Maak een ruimte groter door middel van een spiegel

Heb je een kleine ruimte of wil je gewoon extra sfeer toevoegen? Gebruik dan een spiegel! Deze laat een ruimte groter lijken, doordat je hier veel licht mee vangt en de ruimte verdubbelt. Je creëert diepte en hierdoor krijg je een optisch grotere ruimte. Spiegels zijn te vinden in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd één geschikt is in jouw huis.

Bekijk hier een collectie van mooie industriële spiegels die je moet hebben: https://www.dimehouse.nl/accessoires/spiegel-industrieel/. Deze hebben metalen afwerkingen om het glas. Hierdoor krijg je niet alleen een verruimend effect, maar ook een decoratie aan de muur. Op iedere plek kun je een spiegel ophangen. Denk hierbij aan de slaapkamer, de hal, de woonkamer en eetkamer.

Vloerkleden om de ruimte extra warm te maken

Met een vloerkleed kun je de ruimte extra warm maken. Niet alleen voor de sfeer is een kleed ideaal. Door vloerkleden toe te voegen aan een kamer maak je deze ook echt warmer. De tocht van onder de vloer kan er niet doorheen komen. Hierdoor kun jij je charmante pantoffels weer opbergen, of natuurlijk gewoon blijven dragen!

Wanneer je voor industriële vloerkleden van Dimehouse kiest weet je zeker dat je voldoende keuze hebt. Ga voor een dikker vloerkleed of een aztec patroon. Hierdoor kun je zelf bepalen of je een eyecatcher als kleed wilt of een unicolor variant. Een kleed op de vloer is altijd een goede keuze wanneer je een sfeer en warmte wilt geven.

Sfeervolle muren door middel van wandplanken en rekken

Sfeervolle muren door middel van wandplanken en rekken

Een populaire manier om de muren sfeervol te maken is via wandplanken en wandrekken. Hier kun jij items op plaatsen die jij wilt uitlichten. De industriële rekken bevatten vaak mango- of acaciahout, waardoor er een robuuste uitstraling ontstaat. Deze wordt afgemaakt door de omheining van gecoat metaal of leren banden.

Door middel van een wandrek of plank kun jij je favoriete decoraties in een ruimte zetten. Hierbij kun je denken aan een leuke foto, sfeervolle plantjes, leuke beeldjes of iets anders wat jij graag neer wilt zetten. Het is altijd leuk om meer persoonlijke touches in huis te hebben. Deze kun je ook op industriële kasten zetten als extra aanvulling op deze interieurstijl. Zo creëer je de echte sfeer en unity in huis!

Creëer sfeer met een mooie wandklok

Een klok is niet alleen praktisch, maar ook een sfeermaker. Wanneer je kiest voor een mooie wandklok kan dit ook een prachtige toevoeging zijn aan de muur. De vormgeving is tegenwoordig zo mooi, dat je niet meer een standaard ronde klok met zilveren omranding boven de deur hoeft.

Kijk in stijl naar de tijd met een industriële wandklok. Deze kenmerken zich door de materialen. Het bestaat vaak uit hout en/of metaal. Daarnaast zijn de kleuren vaak zwart, grijs, wit en bruin. Ook zien ze er wat ruiger uit, waardoor je verwacht dat ze al jaren oud zijn. Al met al is een wandklok met een industrieel design een wanddecoratie die jouw ruimte net een beetje edge geeft.

Maak van jouw huis een thuis met de mooiste accessoires

Accessoires zorgen ervoor dat een huis een geheel wordt. Hierdoor kleed jij een ruimte aan en maak je het helemaal af. Deze accessoires kunnen bestaan uit verschillende dingen en stijlen. Een industriële stijl is goed te combineren in ieder huis. Daarom is dit altijd een goede optie om aan de muur te hangen.

 

Door de industriële vormgeving in huis te nemen creëer je een ruige en robuuste uitstraling. Hierdoor wordt de ruimte nog warmer. Door de houten details in combinatie met de neutrale kleuren weet je zeker dat de accessoires mooi staan in jouw huis. Ook wanneer jij voornamelijk gebruik maakt van een andere interieurstijl kun je met industriële accessoires een geheel vormen! 

Related Articles