You are here: Home » Wonen » Van opvallende Fairybell kerstverlichting tot klassieke kerstdecoratie: dít zijn de kersttrends van 2021!

Van opvallende Fairybell kerstverlichting tot klassieke kerstdecoratie: dít zijn de kersttrends van 2021!

door danny
Van opvallende Fairybell kerstverlichting tot klassieke kerstdecoratie dít zijn de kersttrends van 2021!

Ieder jaar kunnen we weer uitpakken met kerstdecoratie in én rondom het huis. Als je het echt goed wilt aanpakken, let je op de kersttrends. Elk jaar springen er namelijk weer nieuwe versieringen in het oog, die de trends van dat feestjaar vormen. Ben je benieuwd naar de kersttrends van 2021? Lees dan gauw verder!

Uitpakken met kerstdecoratie: Fairybell kerstverlichting als ultiem voorbeeld

Dit seizoen pakken we het kerstfeest met beide handen aan. Aangezien onze levens nog altijd wat stilstaan na de afgelopen periode, of langzaamaan weer op gang komen, kunnen we de feestelijke momenten juist éxtra feestelijk maken. Pak daarom helemaal uit met kerstdecoratie! Plaats niet alleen je standaard kerstdecoratie in huis, maar maak er een groter festijn van. Decoreer je normaliter bijvoorbeeld alleen de binnenkant van de woning? Versier dit jaar dan ook de buitenkant van je huis. Fairybell kerstverlichting laat voorbijgangers versteld staan van de decoratie. Daarom is dit zo’n fraai voorbeeld van uitbundige kerstversieringen. Je kiest namelijk voor een bijzonder decoratiestuk, passend in de stijl van een waar kerstparadijs.

Wat Fairybell precies is? Het innoverende merk produceert verlichte kerstbomen, die je in de tuin kunt plaatsen. Kies uit vlaggenmast kerstbomen, kerstbomen op een paal, of deur- en muurkerstbomen. De kerstbomen op een paal en de vlaggenmast kerstbomen worden gemaakt met honderden tot duizenden LED lampjes. Samen vormen de lampjes een 3D kerstboom lichtfiguur, met een spectaculair effect in de tuin. De kerstbomen van Fairybell worden geproduceerd in Nederland: je kiest ook nog eens voor een lokaal product. De bomen zijn eenvoudig en snel op te zetten, zodat je er vrijwel direct plezier aan kunt gaan beleven. Is het kerstseizoen weer voorbij? Dan berg je de lichtgevende kerstboom weer op, om er ook de volgende jaren van te gaan genieten. De boom gaat namelijk lang mee. Zo kun je ieder jaar weer de show stelen in de straat.

Luxueuze kerstversiering

Het is inmiddels dus wel duidelijk: je kunt deze kerst flink uitpakken met kerstdecoratie. Het mag groot, groter, grootst! Ook luxueuze kerstdecoratie past goed in dit straatje. Laat kleuren van klasse en stijl terugkomen, zoals goud en koper. We hoeven het niet ingetogen te houden, waar zilver meer op duidt. Goud heeft net dat stukje extra! Zo maak je de kerstversiering absoluut opvallend.

Ook warme, donkere tonen passen bij luxueuze kerstversiering. Denk aan dieprood, donkeroranje en donkerpaars. Deze kleuren gaan ook allemaal goed samen met het goud! Stel daarom een mix van kerstballen in deze kleuren samen, als je je kerstboom van een luxe jasje wilt voorzien.

Kies verder voor ornamenten en decoratiestukken die van een hoogwaardige kwaliteit zijn. Denk aan kerstornamenten om in de kerstboom te hangen die uit veel details bestaan. Of ga op zoek naar een nieuw kerststalletje, gemaakt van fraai hout of porselein. Gedetailleerd werk valt op!

Klassieke kerstdecoratie

Hoewel we het uiteraard over de trends van kerst hebben, komt hierbinnen klassieke kerstdecoratie naar voren! Waar het in voorgaande jaren dus steeds hipper, strakker en minimalistischer moest, grijpen we nu terug naar het gevoel van nostalgie. Perfect als je hiervan houdt in je interieur! Bij een vintage interieur past deze kersttrend bijvoorbeeld uitstekend.

Kies voor de klassieke kerstkleuren: rood en groen. Zilver en goud kennen we ook als typische kleuren voor kerstdecoratie. Er zijn veel versieringen in deze kleuren te vinden, dus wat dat betreft zit je sowieso goed. De kerstornamenten die je uitkiest, mogen een vintage jasje hebben. Ga bijvoorbeeld op zoek naar sleeën, engeltjes, belletjes en vogels. De piek mag weer op de kerstboom worden gezet. En ook de klassieke kralenslinger past bij het traditionele plaatje. Tot slot: fan van engelenhaar kerstdecoratie? Dit kun je ook weer prima gebruiken!

Romantische kerst

Romantische kerst

De liefde staat voorop dit kerstseizoen. Daarom zie je in de kersttrends voor 2021 veel romantische kenmerken. Dit zit ‘m allereerst in een veelvoorkomende kleur: rood. De kleur van de liefde! Dit zorgt dan ook meteen voor een sfeervolle woonkamer. Nu is rood sowieso al een bekende kerstkleur, dus dat komt goed uit. Van kerstballen in de kerstboom tot kerststerren voor aan de muur, haal het liefst verschillende versieringen in het rood in huis, als je voor deze styling kiest. Je kunt de decoratie in de kerstboom zelfs geheel in het rood uitkiezen, als je echt wilt uitpakken! Die boom trekt alle blikken.

Naast de kleur rood, zien we het romantische thema terug in trendy ornamenten voor kerst. Denk aan hartjes, kussende poppetjes, romantische engeltjes en ornamenten met daarop woorden zoals ‘love’. Zo interpreteer je het kerstthema rondom de liefde op letterlijke wijze: om in je kerstdecoratie nog maar eens extra duidelijk te maken dat je geeft om je naasten. Dit is natuurlijk iets heel belangrijks, en is misschien nog wel belangrijker geworden in de afgelopen periode.

Ook in de tuin kun je voor romantische kerstversiering kiezen. Stel de kerstverlichting buitenshuis in het rood in, voor een heleboel sfeer. Of ga bijvoorbeeld op zoek naar kerststerren in het rood, die je aan de buitenmuur kunt hangen. Plaats je een kerstkrans aan de voordeur? Laat de kleur dan terugkomen door een krans gedecoreerd met rode bessen te kiezen. Zo vier je dit jaar een liefdevolle kerst!

Related Articles