You are here: Home » Fashion » Deze 4 stijlen zijn geschikt voor zowel werk als privé

Deze 4 stijlen zijn geschikt voor zowel werk als privé

door danny
Deze 4 stijlen zijn geschikt voor zowel werk als privé

Het winterseizoen is een druk seizoen met niet alleen werk, maar ook feestelijke gelegenheden. Het zal misschien herkenbaar zijn dat je vaak na het werk gelijk blijft hangen op een borrel met collega’s of door moet gaan naar vrienden. De vraag is dan hoe je je het beste kunt kleden. We hebben daarom hieronder 4 stijlen beschreven waarmee jij op elke gelegenheid goed voor de dag komt en je niet meer snel hoeft om te kleden op het toilet.

1.      Stoere uitstraling met (nep)leer

Het is niet alleen lekker warm, maar het geeft je ook een badass uitstraling: het materiaal Polyurethaan. Wij kennen dit als fake leather, oftewel nepleer. Steeds meer rokken en blouses zijn gemaakt van dit materiaal. Het zorgt voor een stoere, maar toch ook klassieke uitstraling. Een outfit met een nepleer is geschikt voor kantoor, maar ook voor een casual borrel met vrienden. Combineer bijvoorbeeld een nepleren kokkerrok met een blouse en je ziet er zowel vrouwelijk als stoer uit. Perfect voor die vrimibo! 

2.      De klassieke outfit met nude kleur

Deze stijl is tijdloos en is overal mee te combineren: de nude kleur. Een nude kleur is vaak wit, beige of pastelkleur. Je kan een hele outfit samenstellen met een nude kleur, of juist combineren met een opvallende kleur of print. Met een nude kleur creëer je een klassieke en rustige uitstraling, wat perfect is als je wel een goede indruk wilt maken, maar niet te veel wilt opvallen. De vesten van Nukus zijn bovendien van een dikke stof, waardoor je gegarandeerd de koude wintermaanden lekker warm doorkomt. Laat die borrels bij het kampvuur maar komen! 

3.      Mooi zwart is niet lelijk, maar krachtig

De discussie of zwart wel of geen kleur is valt meteen weg als je een vrouwelijke outfit van Fifth House draagt. Het lijkt dan net alsof je de term Powerwoman in kleding draagt. Met zwart zie je er niet alleen altijd goed uit, het kleedt ook nog eens af. Draag het samen met opvallende accessoires of combineer het met een ander gekleurd kledingstuk. Een ander voordeel van de kleur zwart is dat het altijd goed combineert bij elke kleur ogen. Deze sterke en tegelijkertijd neutrale kleur zorgt ervoor dat juist je ogen eruit poppen (en die van de andere aanwezigen!).  

4.      Genees jezelf van de winterdip met een print

Genees jezelf van de winterdip met een print

Het kan ook zijn dat je in de winter wat bleker bent dan normaal. Dan is het aan te raden om een mooie combinatie van kleuren en prints te dragen. Niet alleen staat dat goed bij een blekere huid, het maakt jezelf ook gegarandeerd vrolijker. Een print wat al jarenlang een terugkomende trend is, is dierenprint. Het is chique en tegelijkertijd speels, wat perfect is voor vrijwel alle gelegenheden. Zodra je in de spiegel kijkt, is de winterdip gegarandeerd weg!

 

 

Related Articles