You are here: Home » Fashion » 4 dameskleding trends voor deze zomer

4 dameskleding trends voor deze zomer

door danny
4 dameskleding trends voor deze zomer

Ben jij dol op shoppen en kan de zomer jou niet snel genoeg komen? Dan ben je vast heel erg benieuwd naar de dameskleding trends voor aankomende zomer. Want hoe zien de dameskleding er deze zomer uit? Wij brengen je de op de hoogte en zetten 4 toffe dameskleding trends voor je op een rij!

Vrolijke prints

Een dameskleding trend die we aankomende zomer veel gaan zien, zijn de vrolijke prints. En zeg nou zelf, dit past natuurlijk perfect bij de warme zomermaanden. Deze prints doen jou direct aan de zomer en het strand denken. Vrolijke prints gaan we deze zomer terugzien in verschillende kledingstukken. Zo kun je uiteraard kiezen voor een leuke top of shirt, maar het is ook helemaal niet gek als jij deze zomer rondloopt in een rok of broek met vrolijke prints. Deze zomer mogen we best een beetje opvallen, dus je kunt met deze trend flink uitpakken. Let er wel op dat het ook weer niet te veel wordt, probeer een kledingitem met vrolijke prints erop te combineren met een effen item. Zo creëer je het mooiste effect.

Wijde broeken

We zien dit kledingitem al steeds vaker in ons straatbeeld verschijnen: de wijde jeans. Het ziet er dan ook niet naar uit dat er binnenkort een einde komt aan deze trend, want ook in de zomermaanden gaan we de wijde jeans veel zien. Deze jeans zijn ideaal te combineren met andere kledingitems en zitten enorm comfortabel.

Luxere lounge wear

Nu we veel tijd thuis doorbrengen vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, dragen we de meest relaxte outfits. Het ziet er dan ook niet naar uit dat dit snel verandert, want in de zomer gaan we ook veel lounge wear zien. Echter is er veel een verschil te zien tussen nu en de zomer, want de lounge wear in de zomer is iets meer chic. Zo zien we meer oversized shirts of blouses. Dit is comfortabel en stijlvol tegelijk. Het is dus net even wat moderner als een huispak, want met deze nieuwe trend van de zomer kun je gewoon de deur uitlopen of naar kantoor gaan.

Zwart-wit

Zwart-wit

Een populaire trend van deze zomer als we het hebben over dameskleding, is zwart-wit. Deze combinatie is in de zomermaanden helemaal hip. En dat is dan ook helemaal niet gek, want een zwart-witte outfit is natuurlijk enorm stijlvol en modern. Doordat je deze twee kleuren met elkaar mixt, creëer je een toffe outfit waarmee je deze zomer hoe dan ook on trend bent.

Met deze bovenstaande trends in je achterhoofd kun jij je alvast gaan voorbereiden op de aankomende zomer. Je kunt er zelfs al voor kiezen om al wat toffe zomeroutfits in te slaan. Als je op zoek bent naar mooie outfits voor de zomermaanden, kun je zeker even een kijkje nemen bij Expresswear. Hier heb je de mogelijkheid om kleding van de grootste merken te shoppen, zodat jij deze zomer de mooiste outfits in je garderobe hebt hangen. Laat die zomer maar komen!

Related Articles