You are here: Home » Beauty » Een nieuw decolleté

Een nieuw decolleté

door danny
Een-nieuw-decollete

Kiezen voor een borstvergroting kent vele redenen. Het draait vaak niet alleen simpelweg om een grotere cupmaat. Denk bijvoorbeeld aan vrouwen met weinig tot geen of ongelijke borsten, transgenders of een borstreconstructie na kanker. In deze gevallen is een borstvergroting veel meer dan die grotere cupmaat. Het draagt bij aan een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en is in dat geval veel meer dan alleen een esthetische ingreep. In alle gevallen is het goed te weten dat er verschillende technieken zijn om jou die gedroomde boezem te geven!

Informeer en onderzoek

Een borstvergroting is hoe dan ook een ingrijpende ingreep. Je hebt er waarschijnlijk al lang over nagedacht en een goed beeld bij hoe jij wilt dat je borsten eruit moeten zien en aan moeten voelen. De volgende stap is de juiste kliniek zoeken waar je je goed kunt laten informeren over de mogelijkheden. Welke vorm moeten jouw borsten aannemen en kan dat met siliconen borsten? Of zorgt een ander implantaat voor het door jou gewenste resultaat? Ga een gesprek aan met de opererende chirurg en neem al je wensen en verwachtingen door, dat zorgt voor de juiste informatie en vertrouwen. Kijk ook naar de kosten, wat komt er allemaal bij kijken? Dat voorkomt verrassingen achteraf.

Implantaten of je eigen vet?

Implantaten of je eigen vet

De eerder genoemde siliconen borsten zijn veruit de meest gekozen implantaten. Er bestaan echter ook implantaten op basis van hydrogel en zoutoplossing. Mocht je toch twijfelen bij het kunstmatige aspect van die materialen dan is er een andere mogelijkheid. Een borstvergroting met eigen vet. Hiervoor wordt jouw eigen vet geïnjecteerd en is het dus een veel natuurlijkere ingreep. Als je meer dan één cupmaat groter wilt dan is dit niet de beste optie maar als een operatie je afschrikt dan is deze methode, ook wel lipofilling genoemd, misschien wel het overwegen waard. Bijkomend voordeel is dat er elders, wellicht bij dat net iets te dik buikje, wat vet wordt weggenomen. Terwijl het daar verdwijnt krijg je een voller decolleté terug.

Vol trots en zelfvertrouwen naar buiten

Welke reden een vrouw ook heeft, een borstvergroting heeft hoe dan ook een grote impact. Voor velen betekent het een onzekerheid waar ze eindelijk van verlost worden, een deel van het lichaam dat nu klopt en een zelfbeeld dat verbetert. Een borstvergroting draait dus zeker niet alleen om grote(re) borsten, het zorgt er voor veel vrouwen voor dat ze eindelijk vol trots en zelfvertrouwen naar buiten gaan en hun lichaam laten zien.

 

Related Articles