You are here: Home » Baby & Kids » 4 budget tips om je kinderen in de winter leuk aan te kleden

4 budget tips om je kinderen in de winter leuk aan te kleden

door Judith

Natuurlijk wil jij je kinderen ook in de winter leuk aankleden. Maar wat als je een beperkt budget hebt? Dan kun je niet zomaar allerlei dure merkkleding aanschaffen voor je kinderen. Of… toch wel? Dit zijn 4 budget tips om je kinderen in de winter leuk aan te kleden.

1. Seizoensuitverkoop en mid season sale

De seizoensuitverkoop is meestal aan het eind van het seizoen. Je vindt bijvoorbeeld leuke winterkleding die in februari en maart in de sale is. De zomerkleding is meestal in augustus en september in de sale. Tussendoor heb je nog de mid season sale: dan vind je kleding van dit seizoen die in de aanbieding is. Deze sales zijn een goed moment om je slag te slaan, want je komt flinke kortingen tegen. 

2. Vaste lage prijzen

Er zijn winkels en webshops die vaste lage prijzen hanteren, of altijd een sale hoekje hebben. Daar vind je kleding die is afgeprijsd. Bij Jayno.nl vind je bijvoorbeeld de SALE, waar altijd items in de aanbieding zijn. Bovendien zijn alle kleertjes betaalbaar geprijsd, dus ook in de gewone collectie vind je al snel leuke en betaalbare kleding voor je kind. 

3. Kledingbeurzen

In elk seizoen zijn er wel kledingbeurzen te vinden. Ze zijn behoorlijk populair en worden steeds vaker georganiseerd. Speciale kinderkledingbeurzen zijn ideaal om op een goedkope manier aan goede kleding te komen. Er zijn verschillende soorten beurzen: soms zijn ze van goede doelen, maar soms is het ook zo dat particulieren er kleding kunnen aanbieden. Er zijn ook beurzen waar je van tevoren kleding heen kunt brengen met prijs en code en die kleding wordt dan voor jou aangeboden op de beurs. Meestal kun je hier ook speelgoed brengen, zodat je van overtollig speelgoed af komt. Achteraf krijg je je verdiende geld min een kleine bijdrage. Ook een leuke tip als je kinderkleding in huis hebt waar je kinderen niet meer in passen!

4. Marktplaats

Marktplaats is een goede plaats voor tweedehands kinderkleding. Je vindt er hele leuke winterkleding voor kinderen van verschillende merken. Wel moet je op foto’s goed kijken of de kleding er echt goed uitziet. Het beste kun je kleding kiezen in de buurt, zodat je zelf kunt kijken hoe het eruit ziet. Er zijn natuurlijk hele goede aanbiedingen bij van echt mooie kleding, maar op marktplaats kun je ook kleding tegenkomen die gewoon niet zo mooi meer is. En dat is vaak lastig te zien op een foto.

Leuke winterkleding vinden met een beperkt budget is niet zo moeilijk. Je moet alleen weten waar je moet zoeken. De kringloop is soms leuk, maar heeft meestal niet echt goede of leuke kleding. De beste kleertjes worden er natuurlijk al heel snel tussenuit gehaald. Het aanbod op marktplaats is doorgaans beter, maar het is nog handiger om te kijken bij de uitverkoop van winkels en webshops. Daar vind je mooie nieuwe kinderkleding voor de winter voor een betaalbare prijs.

Related Articles