You are here: Home » Business » Een zakelijk krediet van Qredits kan jou als ondernemer verder helpen

Een zakelijk krediet van Qredits kan jou als ondernemer verder helpen

door danny
Een zakelijk krediet van Qredits kan jou als ondernemer verder helpen

Wil jij als ondernemer je zaak uitbreiden? Of wil je nieuw personeel aannemen? Hiervoor moet je natuurlijk investeren. Bij Qredits helpen we jou om je dromen te realiseren. Wij financieren je groeiplannen met een zakelijk krediet tot € 250.000. Lukt het je bij een bank niet om de financiering te krijgen? Dan is het goed mogelijk dat je bij ons wel zakelijk geld kunt lenen. Wij hebben geen winstoogmerk. En in een wereld waar het juist draait om winst, kijken wij naar jou, als ondernemer.

Onze kredieten

Qredits biedt financiering aan startende en bestaande ondernemers. Bij kredieten met een vaste rente zoals Microkrediet, Sociaal krediet, MKB-krediet en Bedrijfshypotheek is het mogelijk om als ondernemer extra af te lossen. Heb jij behoefte aan meer flexibiliteit? Dan bieden we het Corona-overbruggingskrediet en Flexibel krediet aan. Als je het lastig vindt om zelf een krediet aan te vragen kan een intermediair dit ook voor je doen.

Waarom een zakelijk krediet bij Qredits?

Qredits helpt startende en bestaande ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf. De aanvraag van een zakelijk krediet bij Qredits werkt anders dan bij de meeste zakelijke kredietverstrekkers. Wij vinden persoonlijke aandacht en flexibiliteit zeer belangrijk. Dit bedoelen we niet alleen in woorden, maar wij passen dit toe bij al onze producten en processen. Wij houden rekening met je persoonlijke situatie en bieden verschillende tools die helpen om je bedrijf op te bouwen. Voor bestaande klanten bieden wij diverse trainingen aan. De start van het realiseren van jouw dromen begint bij Qredits.

Het proces van een kredietaanvraag

Het proces van een kredietaanvraag

Als je hebt besloten om een zzp lening bij Qredits aan te vragen kan dat via onze website. Hiervoor moet je een proces doorlopen die bestaat uit drie stappen. Voor de aanvraag hebben wij een aantal documenten nodig. Ben jij een startende ondernemer? Dan vragen wij om je ondernemingsplan en een financieel plan. Heb jij een bestaande onderneming? Dan vragen wij om je jaarcijfers. Beschik je (nog) niet over deze documenten? Wij bieden verschillende templates om je hierbij te helpen. Uiterlijk binnen twee werkdagen hoor je van ons. Ziet je plan er goed uit? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek en kijken we vervolgens samen welk zakelijk krediet het beste bij jouw onderneming past.

Tools en coaching

Of je nu wilt starten of juist een stap wilt zetten in je groei. Heb jij een goed plan? Dan helpen we je in beide gevallen graag verder. Naast kredieten bieden wij ook verschillende tools en coaching die voor jou als ondernemer handig kunnen zijn. Onze tools helpen jou verder met het starten en of groeien van je bedrijf. En heb jij behoefte aan iemand die jou vanuit een deskundige en positieve houding helpt met je onderneming? Onze coaches laten jou als ondernemer groeien. Qredits is ook erg populair bij ondernemers. Wij krijgen van ondernemers 4,8 sterren op een schaal van 5 sterren. Dit op basis van in totaal bijna 1.200 beoordelingen op Trustpilot!

 

 

 

Related Articles