You are here: Home » Wonen » Zo verwerk je je mooiste herinneringen in je interieur

Zo verwerk je je mooiste herinneringen in je interieur

door danny
Zo verwerk je je mooiste herinneringen in je interieur

Tegenwoordig kan iedereen fotograaf-waardige foto’s maken met een fototoestel of zelfs met je telefoon. Nu zie je heel vaak mensen foto’s maken en de herinneringen opslaan, om er vervolgens helemaal niets mee te doen! Er zijn talloze manieren om je herinneringen op te slaan, en dan bedoelen we niet op de geheugenkaart van je telefoon. Sla alle mooie momenten op in je interieur, zodat je er dagelijks plezier van kunt hebben. We geven je graag een aantal suggesties.

Print je foto’s uit

De welbekende manier om je vakantiekiekjes in je interieur te gebruiken is toch wel door ze groot uit te laten printen of af te laten drukken op een speciaal materiaal. Hierdoor kun je ze als wanddecoratie gebruiken en heb je altijd je favoriete herinneringen om naar te kijken. je kunt ervoor kiezen om je foto op canvas te laten drukken, maar als je wat meer uit wilt pakken kun je natuurlijk ook voor een foto op hout of plexiglas gaan. Dat kun je uiteraard bepalen aan de hand van je interieur en wat er goed bij past.

Foto’s op gebruiksvoorwerpen

Foto’s op gebruiksvoorwerpen

Wist je dat je naast je foto’s printen als schilderij of canvas, je ze ook op allerlei andere gebruiksvoorwerpen kunt laten printen? Via BesteCanvas.nl kun je namelijk uit ontzettend veel interieuritems kiezen. Denk hierbij aan een fleeceplaid met jouw favoriete vakantiefoto of zelfs aan tapijt. Zo kun je een item echt ontzettend persoonlijk maken en direct je favoriete vakantieherinnering opslaan. Het hoeft echt geen volledige familiefoto te zijn welke je op een plaid laat drukken als je dit een beetje gek vindt, maar wat dacht je van een uitzichtfoto of gewoon een kiekje wat je hebt gemaakt omdat je er heel blij van werd?

Een gallery wall

Een gallery wall is tegenwoordig helemaal hip, vooral omdat je er lekker creatief mee kunt zijn. Zo kun je natuurlijk posters bestellen met idyllische afbeeldingen of mooie quotes, maar je kunt ook gewoon je eigen foto’s gebruiken. Je hebt vast wel mooie foto’s gemaakt op vakantie welke je prima kunt combineren. Zoek je mooiste foto’s uit en zorg dat deze qua kleurthema een beetje bij elkaar passen. Print ze in verschillende formaten en print voor de afwisseling ook je favoriete vakantiequote uit. Zo heb je een originele, persoonlijke gallery wall waar jij echt blij van wordt!

 

Related Articles