You are here: Home » Business » Inspiratie voor bedrukte pennen en andere promotieartikelen voor je bedrijf

Inspiratie voor bedrukte pennen en andere promotieartikelen voor je bedrijf

door danny
Inspiratie voor bedrukte pennen en andere promotieartikelen voor je bedrijf

Er zijn verschillende manieren om te werken aan de naamsbekendheid van je bedrijf en ervoor te zorgen dat mensen aan jouw onderneming herinnerd worden. Je kunt een opdringerige reclamecampagne starten met billboards, flyeren of investeren in advertenties op internet. Maar als je mensen een goed gevoel bij jouw bedrijf wilt geven én ze keer op keer aan je bedrijf wilt herinneren, dan zijn bedrukte weggeefartikelen een uitstekend middel. We geven wat inspiratie voor welke artikelen je zou kunnen inzetten ter promotie van je bedrijf.

Bedrukte pennen

Een goede pen komt altijd van pas, en wordt dan doorgaans ook gretig ontvangen en vaak gebruikt en uitgeleend door de ontvanger. Iedere keer dat hij tevoorschijn gehaald wordt, wordt men weer herinnerd aan je bedrijf en dat men deze pen aan jou te danken heeft. Alle reden dus om bedrukte pennen in te zetten ter promotie voor je bedrijf. Investeer echter wel in kwalitatief goede pennen, want slechte pennen hebben een tegenovergesteld effect: deze verdwijnen al snel in de prullenbak en laten een slechte indruk achter van je bedrijf, en dat is zonde van de investering.

Bedrukte aanstekers

Moeten we roken nog willen aanmoedigen? Misschien niet, maar van rokers weet je één ding zeker: meerdere malen per dag komt de aansteker tevoorschijn om een sigaret (of een sigaar) op te steken. Dat zijn uitstekende momenten om jouw bedrijf te promoten, zeker ook omdat rokers regelmatig elkaar een ‘vuurtje’ geven. Omdat ze vaak redelijk snel door aanstekers heengaan, is een gratis aansteker altijd welkom. Afhankelijk van je budget en doelgroep kun je kiezen voor aanstekers bedrukken per 50 stuks of juist kiezen voor een grotere voorraad, omdat ze niet zomaar ‘over de datum’ gaan.

Bedrukte sportshirts

Bedrukte sportshirts

Een gezonde aanmoediging is ook mogelijk. Veel mensen zijn tegenwoordig lid van een sportschool of doen aan buiten hardlopen. Fijne sportkleding komt daarbij goed van pas, maar erg goedkoop is die vaak niet. Daarom is het extra welkom wanneer je ze van jouw bedrijf een gratis sportshirt krijgen. Deze zal, mits gekregen in de juiste maat, zeker gebruikt worden. Zo verzeker jij jezelf van promotie in de sportscholen en/of buiten op straat. Weinig particuliere sporters zullen er moeite mee hebben om met jouw bedrijfsnaam op de borst te lopen. Integendeel, zo lijkt het net alsof ze gesponsord worden!

Bedrukte paraplu’s

Een paraplu is nu precies zo’n object dat je niet nodig hebt totdat je het opeens wel nodig hebt, en dan pas voel je het gemis. Vooral veel jongere mensen beschikken niet over een paraplu, omdat het toch een beetje een luxeartikel is en het niet hoog op het lijstje van essentiële zaken staat. Dat neemt niet weg dat een gratis paraplu zeer welkom is. Als het regent, kan het de gebruiker vaak ook weinig schelen wat er op de paraplu staat, zolang hij of zij maar droog blijft. Ondertussen maakt diegene buiten op straat al wandelend reclame voor jouw bedrijf.

Bedrukte winkeltassen

Tassen komen altijd van pas, zeker in deze tijd waarin gratis plastic tasjes verboden zijn. Voorzie mensen van een duurzame, herbruikbare tas en de meeste ontvangers zullen hem inzetten bij het boodschappen doen of winkelen. Vooral ook omdat tassen slijten en er op z’n tijd een nieuwe moet komen is een kwalitatief goede gratis tas voor velen welkom. Uiteraard laat je de tas bedrukken, zodat iedereen jouw bedrijfslogo ziet als jouw tas mee uit winkelen gaat.

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer zaken te bedenken waarmee je succes zou kunnen hebben. Het belangrijkste daarbij is dat een kwalitatief goed product aanbiedt dat ook daadwerkelijk nuttig is voor de ontvanger. Denk daar dus eerst even goed over na voordat je tot een bestelling overgaat.

Related Articles