You are here: Home » Uncategorized » Geniet van Spanje

Geniet van Spanje

door Constance

Ook dit jaar, 2022, is Spanje weer een van de meest populaire vakantiebestemmingen van Nederlanders. En dat geldt niet alleen voor de zomervakantieperiode (juli en augustus). Spanje wordt ook druk bezocht tijdens de meivakantie en de herfstvakantie. En in de winterperiode zijn met name de zuidelijke Costa’s populair bij overwinteraars.

Maar ook bij tweede huis bezitters is Spanje de nr.1. Want maar liefst 15% van alle Nederlanders bezit een huis aan of in de buurt van de Spaanse Costa’s of eilanden. En steeds meer Nederlanders kopen een vakantiehuis in Spanje, want de prijzen liggen beduidend lager dan in Nederland, als je in Nederland al een tweede huis kan vinden.

Geniet van Spanje

Geniet van Spanje geeft je tips om te leven, te wonen én te genieten in Spanje. Handig als je overweegt om een huis te kopen in Spanje maar ook als je regelmatig op vakantie gaat naar Spanje.

Huis kopen in Spanje

Een huis of appartement kopen in Spanje gaat net even anders dan in Nederland. Op Geniet van Spanje kan je lezen waar je allemaal rekening mee moet houden.

Eten in Spanje

Spanje heeft een echte eetcultuur en dat geldt niet alleen voor de restaurants én bars, maar ook bij de Spaanse supermarkten zijn tal van lekkernijen én wijnen te koop. Op Geniet van Spanje kan je meer lezen over eten en drinken aan de Spaanse Costa.

Shoppen in Spanje

Er zijn tal van Spaanse kleding- en schoenenmerken in Nederland te koop. Maar behalve o.a. Zara en Mango zijn er nog meer Spaanse merken die ook online in Nederland te koop zijn. Verder vind je op Geniet van Spanje diverse leuke winkeltips, van kleine boetieks tot grote warenhuizen. En niet alleen m.b.t. kleding, schoenen en accessoires ook op woongebied is er heel veel keuze.

 

Related Articles