You are here: Home » Reizen » Verre reis maken? Dit zijn toffe bestemmingen!

Verre reis maken? Dit zijn toffe bestemmingen!

door danny
Verre reis maken Dit zijn toffe bestemmingen

Heb je altijd al een verre reis willen maken? Dan is het leuk om die wens in vervulling te laten gaan. Er zijn genoeg toffe bestemmingen waar je naartoe kunt gaan als je graag een verre reis wilt maken. Heb je inspiratie nodig? Wij helpen je op weg en zetten een aantal leuke bestemmingen voor een verre reis op een rijtje.

Australië

Een van de leukste bestemmingen voor een verre reis, is Australië. Dit prachtige land biedt dan ook voor ieder wat wils. Het land heeft een kustlijn die bestaat uit meer dan 47.000 kilometer. Als je gek bent op het bezoeken van het strand, ben je in dit land dus helemaal op de juiste plek. Er zijn talloze toffe stranden te vinden waar je jouw ogen kunt uitkijken.

Maar niet alleen voor een te gekke strandvakantie is Australië geschikt, ook als je een echte avonturier bent kun je hier zeker naartoe gaan. Het land heeft namelijk ook veel bergen, waardoor je hier talloze wandelmogelijkheden hebt. De tofste routes wandelen en tegelijkertijd genieten van adembenemende uitzichten: in dit land is het mogelijk. Als je op vakantie gaat naar Australië kun je ook genieten van de prachtige natuur en heb je de mogelijkheid om veel dieren te spotten. Een veelzijdig land waar je een heerlijke vakantie tegemoet kunt gaan.

Nieuw-Zeeland

Naast Australië zou je ook zeker kunnen denken aan Nieuw-Zeeland als bestemming voor een mooie verre reis. De mooiste plekken in Australië en Nieuw-Zeeland checken kan dus zeker geen kwaad tijdens jouw zoektocht. Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is Nieuw-Zeeland een bestemming die je zeker op je bucketlist kunt zetten.

Het land kent een prachtige natuur waar je van kunt genieten. Natuurparken, vulkanen, ruige kustlijnen, fjorden, geisers: je zult omringt zijn door mooie natuur tijdens jouw vakantie in dit land. Je hebt hier de kans om te gekke wandelingen te maken, waarbij je echt jouw ogen uit zal kijken bij al het moois dat je tegenkomt. Het is een land dat zowel ideaal is voor een strandvakantie als voor een actieve vakantie.

Kun je niet kiezen tussen Australië en Nieuw-Zeeland? Bezoek zowel Nieuw-Zeeland als Australië! Deze toffe bestemmingen kun je zeker combineren. Zo hoef je niet te kiezen, maar kun je twee verschillende bestemmingen ontdekken.

Bali

Bali

Een bestemming waar je ook zeker over na kunt denken als je een bestemming zoekt voor een verre reis, is Bali. Op dit Indonesische eiland kun je namelijk een geweldige vakantie tegemoet gaan. Van de mooiste stranden tot het bezoeken van rijstvelden: er is hier genoeg te beleven. Je kunt hier bijvoorbeeld bezienswaardigheden spotten die te maken hebben met het geloof Hindoeïsme, prachtige stranden bezoeken of snorkelen. Op dit Indonesische eiland is het heerlijk toeven, waardoor het zeker een bestemming is die je kunt overwegen.

Mauritius

Als je graag een verre reis wilt maken, is ook Mauritius het overwegen waard. Dit Afrikaanse eiland dat is gelegen in de Indische Oceaan, is een ideale bestemming voor een verre reis. Het land staat bekend om de prachtige kustlijn van maar liefst 177 kilometer lang. Helderblauw water, witte zandstranden en wuivende palmbomen: Mauritius biedt het allemaal. Het is hier ook mogelijk om prachtig te duiken of te snorkelen. Je kunt hier een vakantie beleven om nooit meer te vergeten. Als je gek bent op zon, zee strand, dan is Mauritius een bestemming waar jij je ongetwijfeld gaat vermaken.

Uiteraard zijn er nog veel meer bestemmingen geschikt voor een verre reis, dit zijn slechts wat voorbeelden die je in gedachten kunt houden. Voor welk land je ook kiest, een verre reis kan prachtig zijn om te maken. Je krijgt zo de kans om meer van de wereld te zien en herinneringen voor het leven te maken!

Related Articles