You are here: Home » Lifestyle » Housewarming zonder bezoek: zó vier je dat feestje!

Housewarming zonder bezoek: zó vier je dat feestje!

door danny
Housewarming zonder bezoek zó vier je dat feestje!

Heb je een vriend of familielid die naar een nieuwe woning is verhuisd? Wat een feestelijk nieuws! Het is natuurlijk wel zo leuk om hem of haar een cadeautje of andere verrassing te kunnen geven. Helaas is dat lastig met de huidige maatregelen waar we ons aan moeten houden. Maar gelukkig kun je iemand ook op afstand verrassen: een housewarming zonder bezoek. Lees verder voor leuke ideeën!

Stuur een cadeautje op

Bij een verhuizing hoort een leuk cadeautje! Normaliter zou je waarschijnlijk op bezoek gaan voor een housewarming. Lukt dat even niet? Stuur een cadeautje op! Dat kan heel eenvoudig: met een tof brievenbus cadeau kun je iemand zo perfect in de watten leggen. Het voordeel aan zo’n cadeautje door de brievenbus is dat de ontvanger niet per se thuis hoeft te zijn – je kunt ‘m gewoon sturen wanneer je wilt. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen, een puzzel of decoratief plankje bijvoorbeeld. Ook zo leuk: stuur droogbloemen via de post. Die bloemen kunnen meteen een mooi plekje krijgen in het nieuwe huis!

Proosten via videobellen

Als je op het moment even niet in real life langs kunt gaan, is er natuurlijk nog wel de optie om te videobellen! Dat is net zo goed een leuke en handige manier om de verhuizing te vieren. Plan hier een avondje voor en neem er echt even de tijd voor: net zoals je zou doen als je fysiek langs zou gaan. Pak er ook gerust een borrel bij en proost zo via het scherm met elkaar. Want die verhuizing is natuurlijk wel een klein feestje waard!

Housewarming zonder bezoek

Breng lekkers langs

Ook een lekkere taart of een ander baksel is feestelijk om cadeau te doen voor een housewarming. Als je op het moment even niet op visite wilt gaan, kun je nog altijd een taart bakken en deze afgeven voor de deur! Zo laat je namelijk alsnog weten dat je geeft om je lieve kennissen die naar een nieuwe woning zijn verhuisd – ze zullen het zeker waarderen.

Online activiteit

Vinden jij en je kennissen het leuk om iets te ondernemen samen? Grote kans dat jullie dat normaal gesproken hadden gedaan als er iets te vieren valt! Goed nieuws: je kunt ook online veel activiteiten in groepsverband uitvoeren. Zo zijn er online escaperooms te vinden. Of doe een online tekencompetitie tegen elkaar, of een andere toffe game. Nog zoiets: zorg dat iedereen die meedoet de ingrediënten voor het bakken van een cake of het maken van een cocktail in huis heeft, en ga daar samen mee aan de slag terwijl jullie videobellen. Spelletjes die anders tijdens de housewarming zouden worden gedaan, kunnen zo ook gewoon online. Zo gaan jullie voor een avond vol vermaak!

Related Articles