You are here: Home » Wonen » Maak je huis klaar voor het voorjaar met deze trendkleuren

Maak je huis klaar voor het voorjaar met deze trendkleuren

door danny
Maak je huis klaar voor het voorjaar met deze trendkleuren

De donkere, winterkleuren mogen langzamerhand uit je interieur. We hebben de laatste dagen veel kunnen genieten van de eerste voorjaarszon. Dit betekent dat de lente eraan komt én dat je huis weer vrolijk mag worden ingericht met lichte kleuren en meubels. Het schilderen van een muur of meubel kan al een wereld van verschil maken in de woon- of slaapkamer of in het nieuwe thuiskantoor. Ieder jaar en seizoen kent nieuwe trendkleuren. Welke ruimte pak jij aan deze week? 

Een fris gevoel in huis met Sikkens muurverf 

Nu het merendeel van ons thuis werkt en woont, moet je huis een fijne basis zijn voor iedere dag. Niets vervelender dan een inspiratieloze, donkere ruimte waarin je moet wonen, werken en slapen. Het schilderen van een muur met Sikkens muurverf kan daarom al een groot verschil maken. De trendkleuren van 2021 staan in het teken van natuurlijke aardetinten. Denk hierbij aan créme, verschillende kleuren bruin en pasteltinten om de boel wat vrolijk en zomers te maken. Sta je open voor een tip van schilders? Gebruik eens de kleur blauw. Deze kleur staat voor evenwicht, arbeid en vrijheid. Drie factoren die terugkomen in ons dagelijks leven. 

Afhankelijk van je eigen smaak, kun je kiezen voor hoogglans, halfglans, zijdeglans, mat of krijt- en kalkmat muurverf. Deze opties lenen zich ook goed voor het pimpen van bijvoorbeeld je bureau, bijzettafel of boeken- of kledingkast. Kijk voor aankoop goed of je te maken hebt met binnen- of buiten verf. Dit heeft invloed op het eindresultaat van jouw klusdag! 

Een fris gevoel in huis met Sikkens muurverf

Verf van hoge kwaliteit

Ben je nogal precies aan jouw interieur en wil je strak schilderwerk leveren dat niet zomaar afbladdert of verkleurt? Dan is Sigma verf een goede optie. Deze verfproducent ontwikkelt verf van hoge kwaliteit voor alle schilderklussen; binnen of buitenshuis. Het maakt niet uit. Veel professionele schilders werken met de verf van Sigma. Kwaliteitsverf is hier dus gegarandeerd. Goed om in overweging te nemen bij jouw diy-schilderklus is het soort ondergrond. Afhankelijk van de ondergrond, kies je een geschikte verf. Soorten ondergronden die vooral voorkomen zijn: baksteen, kalkzandsteen, hout, beton en metselwerk. De verf van Sigma is ook goed te gebruiken elders in je huis. Zo is er speciale verf voor de badkamer en keuken. 

Ben je wel een buitenmens en sta je al met één voet buiten de deur nu de lentezon zich laat zien? Overweeg dan eens om jouw huis van de buitenkant aan de pakken met verf van Sikkens of Sigma.

Related Articles