You are here: Home » Tech » Ontwikkeling bij de nieuwste Samsung S21

Ontwikkeling bij de nieuwste Samsung S21

door danny
Ontwikkeling bij de nieuwste Samsung S21

Op 14 januari kondigde Samsung dan eindelijk haar nieuwe Galaxy S21 aan. Het toestel is het logische vervolg op de populaire Samsung Galaxy S20 uit 2020. Met dit nieuwe toestel is het Samsung gelukt om de verwachtingen van haar fans te overtreffen. De smartphone is op verschillende punten verbeterd en is meer dan het overwegen waard, wanneer je een nieuwe telefoon zoekt. Op deze pagina lees je meer over de verbeteringen die in de Samsung Galaxy S21 zijn doorgevoerd.

Het toestel is uitgevoerd in drie varianten, namelijk als Samsung S21 (basismodel), Galaxy S21 Plus en Galaxy S21 Ultra. Het maakt dat je altijd een geschikt toestel vindt bij jouw wensen!

Verbeterde accu aan boord van de Galaxy S21

Een van de verbeteringen in de Samsung Galaxy S21 is een vernieuwde accu. De accu heeft een grotere capaciteit dan de accu in voorgangers. Het maakt dat het tussentijds moeten opladen van je mobiele telefoon verleden tijd is. Zelfs bij een vrij intensief gebruik van het toestel! Handig, wanneer je de telefoon gebruikt om foto’s en video’s te schieten. Het is vervelend als de telefoon al na een paar uur aan de oplader gelegd moet worden. De verbetering in de accu geldt voor alle modellen uit de Galaxy S21-productserie. 

Camera in de Galaxy S21 Ultra vernieuwd

Camera in de Galaxy S21 Ultra vernieuwd

Een andere belangrijke ontwikkeling rond de nieuwe Samsung Galaxy S21, is de verbeterde camera in de Galaxy S21 Ultra. De camera heeft een flinke upgrade gehad, voor het basis en plus model is er nu een 30X Space Zoom camera en voor het ultra model een 100X Space Zoom camera. Dit gaat ten koste van de ToF-camera, die nog wel in de Samsung Galaxy S20 Ultra zat. Een groot nadeel hoeft dit niet te zijn! De beelden die je met de Samsung Galaxy S21 Ultra maakt zijn haarscherp. Ander voordeel aan de nieuwe camera is het feit, dat kleuren nog beter tot hun recht komen. Een fraaie ontwikkeling voor iedere (hobby)fotograaf! De camera in de Samsung Galaxy S21 (Plus) is niet vernieuwd.

Nieuwe processor in de drie telefoons

Nieuwe processor in de drie telefoons  

Een derde verbetering die Samsung in haar nieuwe productreeks heeft doorgevoerd, is de toepassing van een verbeterde processor. Het maakt de Samsung Galaxy S21 nog sneller. Waar de vorige modellen nog over een Snapdragon 865-chipset beschikken, is dit nieuwe toestel van een Snapdragon 888-chip voorzien in de Verenigde Staten en van een Exynos 2100 processor in Europa. Van deze nieuwe chips wordt veel verwacht. De kans is groot, dat we deze chips dit jaar ook in diverse andere telefoons terug zullen zien komen.

Related Articles