You are here: Home » Tech » Zeven apps van banken vergelijken

Zeven apps van banken vergelijken

door danny
Zeven apps van banken vergelijken

Tegenwoordig kan je als bank niet meer zonder mobiel bankieren app. Met sommige apps kun je zelfs contactloos betalen dus ze worden steeds belangrijker. Wij van Techpulse hebben een aantal apps bekeken.

Argenta

Argenta bank is direct een bank die ervoor gekozen heeft geen app te ontwikkelen. De website is volledig responsive wat zegt dat die zich aan aanpassen aan het scherm waar je op dat moment op zit. Er wordt als tip gegeven een snelkoppeling te maken en die toe te voegen aan je beginscherm.

KBC

Bankieren op je smartphone met KBC mobile luidt de slogan. De gratis app waarbij je altijd en veilig kan bankieren. Je kan via de app je saldo check en geld overschrijven. Het voordeel van de app is dat je een ticket voor het openbaar vervoer ermee kunt kopen. Je kan bankieren zonder daarvoor een kaartlezer te gebruiken.

Keytrade

Dit is de app voor het makkelijk kopen en verkopen van uw aandelen op de beurs, je kan er zelfs 18 markten realtime volgen. Daarnaast kan je via de app snel je de stand van je rekening bekijken.

ING Bank

Veel mensen zitten bij de ING bank, het is daarom van belang om een goede app te hebben. Het voordeel van deze app is dat er geen e-dentifier aanwezig hoeft te zijn bij het overboeken. Met een mobiele bevestiging kan je al een bedrag overboeken, voorheen kon dat met de TAN-code. Via de app kan je een daglimiet instellen en is het ook mogelijk om een tikkie te sturen naar iemand van wie je nog geld moet ontvangen.

Van Lanschot

Met de Van Lanschot app is heb je direct toegang tot je betaal-, spaar- en beleggingsrekening. Met de app kun je ook transacties bekijken en doen. Bij de beleggingsapp kun je altijd en overal bij je beleggingsportefeuille. Zelfs daar kan je geld overboeken naar een eventueel gekoppelde spaarrekening.

Fortis

Maak het jezelf makkelijk en download de easy banking app van Fortis. Je kunt makkelijk je saldo checken of bijvoorbeeld geld overmaken. Het is ook mogelijk om met je smartphone te betalen. Net als bij Van Lanschot is er ook een koppeling tussen een eventuele beleggingsrekening.

Belfius

Bij Belfius is het zelfs mogelijk om met Siri een overschrijving te doen. De app geeft ook inzichten in beleggingsrekeningen waarmee je ook kunt aan- en verkopen. Ook is het mogelijk om in de app verzekeringen aan te vragen en direct te koppelen. Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon het saldo simpel te checken.

 

Related Articles