You are here: Home » Wonen » 5 manieren om de gezelligheid van binnen door te trekken naar buiten

5 manieren om de gezelligheid van binnen door te trekken naar buiten

door danny
5 manieren om de gezelligheid van binnen door te trekken naar buiten

We doen er alles aan om het binnen zo knus, gezellig en stijlvol mogelijk in te richten. Maar buiten dan? De tuin kan wat styling betreft vaak wel wat extra aandacht gebruiken. We laten je zien hoe je op 5 manieren de gezelligheid van binnen door kunt trekken naar buiten. 

1. Buitenhaard of vuurschaal

Niets zo gezellig als een haardvuurtje. Zowel binnen als buiten! Een open haard is namelijk niet alleen iets voor binnen, maar kan ook prima buiten in je tuin! Bijvoorbeeld met een vuurkorf, een mooie vuurschaa, of een speciale buitenhaard. Liever geen rookoverlast veroorzaken? Dan kun je ook een vuurtafel op gas neerzetten.

2. Buitenvloerkleed

Een vloerkleed maakt een interieur huiselijk en knus. Maar wist je dat er ook vloerkleden van kunststof voor buiten bestaan? Zo wordt je tuin nóg knusser en krijg je het gevoel dat je tuin het verlengde is van je mooie interieur. En ja, je kunt zo’n vloerkleed gewoon het hele jaar of seizoen buiten laten liggen!

3. Mooie tuinset

Mooie tuinset

Ook een mooie tuinset kan natuurlijk niet ontbreken in je gezellige tuin. Kies bijvoorbeeld voor een mooie lange tafel om aan te dineren met vrienden, of je kunt een mooie tuinset lounge kopen om heerlijk onderuitgezakt van de zon te genieten. Qua stijlen kun je hier overigens alle kanten mee op. Ga je voor strak en modern met meubels van staal, of kies je toch liever voor natuurlijk en bohemian met meubels gemaakt van bamboe?

4. Stijlvolle schutting

Een tuin zonder mooie schutting is als een huis zonder gordijnen. Zowel gordijnen als schuttingen staan namelijk erg stijlvol én zorgen voor de nodige privacy. Heb je nog behoorlijk veel inkijk in je tuin? Dan kun je maar beter gauw een mooie schutting kopen. Ook hiermee kun je weer alle kanten op. Van hazelaarhout tot een zwarte schutting en van een groene beplante schutting tot een draadhek.

5. Sfeerverlichting

Tot slot heeft een tuin natuurlijk ook verlichting nodig. Of het nu bedoeld is voor de sfeer of ter beveiliging of om met genoeg licht spelletjes te kunnen doen, licht is onmisbaar. Onze favoriet? Lampensnoeren! Hiermee creëer je het ultieme knusse festivalgevoel. Maar dan natuurlijk gewoon lekker rustig in je eigen vertrouwde tuin. Ook bestaan er mooie tafellampen speciaal voor buiten. Deze gaan vaak op batterijen of zonne-energie. Ideaal!

Related Articles