You are here: Home » Geld » Automatisch laten handelen in crypto

Automatisch laten handelen in crypto

door danny
Automatisch laten handelen in crypto

Beleggen was vroeger iets voor alleen de ‘happy few’. De handel verliep enkel via (dure) tussenpersonen, en je moest er echt een behoorlijk vermogen persoon voor zijn. Dat is tegenwoordig heel anders. Beleggen kan tegenwoordig eigenlijk iedereen. Online heb je via brokers directe toegang tot de markt, en handelen is vaak al mogelijk met kleine bedragen. Deze ontwikkeling heeft beleggen in aandelen en obligaties toegankelijk gemaakt voor het brede publiek. Het afgelopen decennium is er daarnaast nog een andere zeer interessante markt bijgekomen, namelijk die van cryptovaluta. Hoe weet je op welk moment je moet kopen en weer verkopen?

Op zoek naar rendabele investeringen

Al jarenlang is er sprake van een zeer lage spaarrente. Het laatste afgelopen anderhalf jaar is deze bij nagenoeg alle banken verlaagd tot nul procent. Daarnaast rekenen banken steeds eerder zelfs een negatieve rente. Zeker nu de inflatie oploopt zien mensen hun geld op een spaarrekening eigenlijk verdampen. Om dit te voorkomen zijn steeds meer mensen op zoek naar investeringsmogelijkheden die wel rendement opleveren. Vooral nu er tijdens de coronacrisis een hoop minder bestedingsmogelijkheden waren, en het totale spaarsaldo in ons land behoorlijk is toegenomen.

Meerdere crypto’s bereiken recordkoers

Meerdere crypto’s bereiken recordkoers

Beleggen in aandelen en obligaties is favoriet. Zeker nu de beurzen wereldwijd pieken door de economische opleving na de eerdere crash tijdens het begin van de coronacrisis. De laatste jaren is echter beleggen in crypto ook sterk in opkomst. Na eerdere opvallende pieken een paar jaar terug leek de aandacht wat afgezwakt. Onlangs hebben echter de waarden van zowel bitcoin als ether recordhoogtes bereikt. Diverse experts verwachten dat de piek echter nog zeker niet bereikt is. Al jarenlang wordt er geroepen dat bitcoin wel eens 100.000 dollar of zelfs het dubbele daarvan waard zou kunnen worden. Dit werd door een hoop anderen afgedaan als een sprookje, maar zou door de alsmaar stijgende koers toch binnenkort wel eens waarheid kunnen worden.

Kunstmatige intelligentie voor je laten werken bij beleggen

Slim handelen draait eigenlijk om maar een ding: iets verkopen voor een hogere prijs dan je ervoor betaalt hebt bij de aanschaf. Maar hoe bepaal je nu wanneer je moet aan- of verkopen? Wil je echt zelf handelen, dan kost het een hoop tijd om de markt te moeten volgen. Veel slimmer is het om kunstmatige intelligentie voor je te laten werken. 

 

Op de aandelenmarkten gebeurt dit op grote schaal al veel langer, maar op de cryptomarkten is het nog een relatief nieuw verschijnsel. Met een trading tool als Bitcoin Prime hoef je niet te wachten op grote prijsstijgingen, maar kun je ook al profiteren van kleine koersschommelingen. Een handelssysteem als Bitcoin Prime kan 24 / 7 handelen. Een transactie verwerken kost minder dan een milliseconde, veel sneller dan jezelf zou kunnen reageren. Tot slot analyseert het systeem niet alleen live trends maar anticipeert het ook op toekomstige volatiliteit. Dit alles vergroot de kans op winstmaximalisering.

Related Articles