You are here: Home » Reizen » Curaçao met vrienden; hier moet je zijn om te dansen

Curaçao met vrienden; hier moet je zijn om te dansen

door danny
Curaçao met vrienden; hier moet je zijn om te dansen

Je Caribische ervaring is niet compleet zonder het drinken van een (of twee) cocktails op het strand tijdens zonsondergang. Maar daarnaast bied een vakantie naar Curaçao ook een variëteit aan bars en strandclubs. Of je nu zin ​​hebt in een Mojito rond Happy Hour, tot de late uurtjes wilt dansen met je vrienden of wilt genieten van livemuziek: je zit altijd goed op dit bruisende eiland!

Strandbars en clubs op Curaçao bieden een hele tropische wereld van geweldige restaurants, ambachtelijke cocktails, gecultiveerde bier- en wijnkaarten en een relaxte feestvibe. Vooral tijdens een vakantie met vrienden kun je hier natuurlijk niet onderuit. Hebben jullie nog wat inspiratie nodig? Dit zijn de beste ‘dancing spots’ op het eiland!

Zanzibar

Deze gezellige strandbar in zuidoost Willemstad kenmerkt zich door zijn Oost-Afrikaanse thema en is  tijdens de Happy Hour op zaterdag tot de nok toe gevuld. Zanzibar staat bekend om die relaxte plek waar iedereen vóór de ‘echte’ clubavond naartoe gaat. Vanaf 17.00 uur kun je hier drankjes met korting krijgen (neem het er dus  van). En dj’s en live bands treden op van 18.00 uur tot 21.00 uur. Dit is een van de grootste en betrouwbaarste feesten van het eiland, dus mis het niet!

Zanzibar

OBaAR Braziliaanse Lounge

OBaAR is een geweldige loungebar met veel culturele elementen uit Brazilië, waaronder de muziek en het decor. Er wordt heerlijke Braziliaanse livemuziek gespeeld en er zijn talloze drankjes en goddelijk eten om van te genieten. Of je nu bekend bent met de Braziliaanse cultuur of niet; voor een goede, Zuid-Amerikaanse vibe moet je echt hier zijn. Klinkt OBaAR je goed in de oren? Een vliegticket Curaçao is zo geboekt…

Queens Sports Bar Disco

De Queens Sports Bar Disco is een fantastische club op het eiland, waar doordeweeks én in het weekend dj’s draaien en karaokeavonden worden gehouden. De club ligt iets buiten het stadscentrum van Willemstad, maar is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Er worden hier lekkere drankjes geserveerd met een aantal specials, afhankelijk van wanneer je er bent. Daarnaast kun je er voor kiezen om binnen of buiten te dansen. Een beetje afwisseling is natuurlijk ook niet verkeerd.

Je kunt gelukkig weer onbezorgd naar Curacao reizen; je hebt geen negatieve test meer nodig en de clubs zijn gewoon weer open tot in de late uurtjes!

Beach Club Wet & Wild

Klinkt de hele nacht feesten op het strand met tropische drankjes als de beste manier om je tijd op Curaçao door te brengen? Dan moet je zeker naar de Wet & Wild Beach Club. Deze is tevens overdag geopend (zeven dagen per week!). Maar vooral in het weekend is het een van de coolste clubs van Curaçao, waar je de hele nacht kunt dansen op lekkere beats van een top DJ.

Lees ook: 6 prachtige landen voor een onvergetelijke rondreis

Club X Mambo BLVD

Deze toffe club ligt direct aan het strand. Het is een van de beste plekken om een ​​leuke dag op Mambo Beach af te sluiten met je vrienden. X Mambo bevindt zich op de bovenste verdieping van de BLVD, en organiseert elke vrijdag- en zaterdagavond conceptavonden waar je aan kunt deelnemen. Geen zorgen: ze zijn ook op alle andere dagen van de week geopend, dus je kunt tot laat in de nacht plezier maken.

Curaçao is dus een geweldig eiland om te feesten. Jij en je vrienden zullen nooit zonder plekken komen te zitten om van het nachtleven te genieten. Zet bovenstaande bars en clubs alvast op je lijstje en prop je koffer vol met shiny outfits!

Related Articles