You are here: Home » Lifestyle » Dagje weg met vrienden? 5x leuke uitjes!

Dagje weg met vrienden? 5x leuke uitjes!

door danny
Dagje weg met vrienden 5x leuke uitjes!

Zou jij, als de maatregelen rondom het coronavirus het toelaten, graag weer eens een dagje op pad willen gaan met vrienden? Dat is natuurlijk hartstikke leuk, want zo hebben jullie weer eens goed tijd voor elkaar. Maar wat ga je doen tijdens zo’n dagje weg met vrienden? De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos, dus je hebt genoeg keuze. Heb je wat inspiratie nodig voor leuke uitjes? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zetten 5 leuke uitjes voor je op een rij ter inspiratie, dus lees snel verder!

Paintballen

Een van de meest geliefde uitjes voor vriendengroepen, is paintballen. En dat is dan ook niet zomaar zo, want het is ontzettend leuk om te doen. Je kunt dit spel in teams spelen en de bedoeling is dat je de vijand probeert uit te schakelen. Dit kun je doen door met jouw team de doelen van het spel te bereiken, eerder dan de tegenstander. Bij paintball schiet je op elkaar of op andere doelen met behulp van verfballetjes. Zodra iemand wordt geraakt, ligt deze persoon uit het spel. Bij paintballen zijn meerdere spelvormen mogelijk, waardoor jij en je vrienden zelf kunnen kiezen wat jullie het leukste lijkt. Paintballen staat garant voor een tijd vol plezier, spanning en adrenaline. Als jullie dit nog nooit samen gedaan hebben, kan dit zeker een aanrader zijn om te doen tijdens een dagje weg.

Airsoft

Airsoft

Een ander sportief uitje waar jullie voor zouden kunnen kiezen, is airsoft. Deze sport wordt steeds populairder en kan enorm leuk zijn om te doen met vrienden. Airsoft heeft best wat weg van paintball, maar toch zit er wel wat verschil in. Het leuke aan airsoft is dat het enorm realistisch lijkt. Dit heeft te maken met de airsoft wapens die je gebruikt tijdens deze sport. Deze wapen zijn replica’s van echte vuurwapens. Bij airsoft schiet je met onschuldige balletjes, ook wel bb’s genoemd. Je kunt hierbij schieten op de tegenstander, maar ook hierbij zijn verschillende spelvormen mogelijk. Tegenwoordig kun je op steeds meer locaties in Nederland airsoft beoefenen als uitje. Als jij en je vrienden op zoek zijn naar een uitje vol spanning en uitdaging, dan kun je dit zeker overwegen.

Escape room

Een altijd-goed uitje voor een dagje weg met vrienden, is een escape room. Bij een escape room doe je er samen met je vrienden alles aan om te ontsnappen uit een bepaalde ruimte. Dit doe je door bijvoorbeeld allerlei raadsels en puzzels op te lossen. Het is de bedoeling dat je dit binnen een bepaalde tijd doet, meestal is dit 60 minuten. Bij dit interactieve spel is het dus aan jou en je vrienden de taak om zo snel mogelijk te ontsnappen. Hierbij krijg je met alles te maken. Fanatisme, adrenaline, humor en vooral veel plezier. Een escape room is daarom zeker de moeite waard om te overwegen als je een leuk uitje zoekt voor een dagje weg met vrienden.

Pretpark

Zijn jij en je vrienden gek op attracties? Dan kan het uiteraard ook een goede mogelijkheid zijn om een pretpark te bezoeken. Ons land kent genoeg leuke pretparken waar je naartoe kunt gaan, dus dit is mooi meegenomen. Een dagje naar een leuk pretpark staat garant voor veel plezier, dus dit kun je zeker in gedachten houden voor het volgende vriendenuitje!

Pubquiz

Waar je ook zeker over na kunt denken, is een pubquiz. In Nederland heb je hier eindeloos mogelijkheden voor, want pubquizzen worden veel georganiseerd. Lekker onder het genot van een heerlijke borrel quizvragen beantwoorden en er uiteraard alles aan doen om de beste te zijn: een pubquiz met vrienden kan onvergetelijk worden!

Deze vijf uitjes kun je zeker in gedachten houden als je binnenkort een leuke dag weg met vrienden gaat plannen. Uiteraard zijn dit slechts wat voorbeelden, op basis van jullie wensen kunnen jullie een uitje kiezen dat echt bij jullie past. Het is natuurlijk ook goed mogelijk om bepaalde uitjes met elkaar te combineren, zodat jullie echt een volle dag op pad zijn samen. Wat jullie ook gaan doen met z’n allen, het wordt vast een dag om niet snel meer te vergeten.

Related Articles