You are here: Home » Lifestyle » De voordelen van een refurbished telefoon

De voordelen van een refurbished telefoon

door danny
De voordelen van een refurbished telefoon

Heb je een nieuwe telefoon nodig maar wat minder budget tot je beschikking? Dan is de aanschaf van een refurbished telefoon misschien wel precies wat je zoekt. Een refurbished toestel is een telefoon dat wellicht al eerder gebruikt is, teruggezonden is door een beschadigde verpakking of simpelweg uit het assortiment verdwenen is door overproductie. Een refurbished toestel komt ook nog eens met allerlei voordelen: en welke dat zijn, vertellen we je natuurlijk graag!

1. De lage prijs

Laten we met het mooiste voordeel beginnen: je kunt een geweldig toestel voor een erg lage prijs aanschaffen. Zo heb je voor een kleine 500 euro al een refurbished iPhone X space grey met 64 GB! En dat scheelt nogal wat natuurlijk. Kun je het geld dat je overhoudt mooi aan iets anders leuks besteden.

2. Beter voor het milieu

Naast het feit dat refurbished toestellen een stuk goedkoper zijn, draag je op deze manier ook je steentje bij aan het milieu. Je geeft een gebruikt toestel een tweede leven en dat is natuurlijk hartstikke duurzaam. Zo wordt er met de aanschaf van een refurbished toestel niet alleen materiaal en energie bespaard, maar verminder je ook de hoeveelheid aan schadelijke stoffen en gevaarlijk afval.

3. Nog steeds goede kwaliteit

Een refurbished toestel is wat anders dan een tweedehands toestel op Marktplaats. Een refurbished telefoon kan namelijk voor een korte periode gebruikt zijn, maar in de meeste gevallen gaat het over toestellen die door overproductie voor een lage prijs aangeboden worden. Daarnaast worden de refurbished toestellen voordat ze verkocht worden van begin tot einde gecheckt op hun werking, snelheid en nog meer. Zo weet je zeker dat je een goed toestel aanschaft!

Refurbished telefoon voordelen

4. Ook oudere modellen beschikbaar

Ga je naar de winkel voor een specifiek ouder model? Dan is de kans groot dat deze of ontzettend duur zijn, of niet eens in het assortiment terug te vinden zijn. Wanneer je bij een aanbieder van refurbished toestellen op zoek gaat kom je daarentegen allerlei modellen, kleuren en varianten tegen.

5. Meer keuze

Koop je een nieuw toestel in de winkel, dan heb je vaak alleen keuze uit de meest recente modellen; met de bijbehorende prijskaartjes. Bij een aanbieder van refurbished telefoons heb je meer keuze. Van de nieuwste toestellen tot toestellen van jaren terug.

Een refurbished toestel is dus niet alleen goedkoper, maar zorgt ook voor een beter milieu én geeft je de mogelijkheid om uit een gigantisch aanbod te kiezen. Wat wil je nog meer?!

Related Articles