You are here: Home » Lifestyle » Een gegraveerd glas en andere tips voor originele cadeaus

Een gegraveerd glas en andere tips voor originele cadeaus

door danny
Een gegraveerd glas en andere tips voor originele cadeaus

Hoe vaak per jaar gebeurt het ons niet dat we weer eens een cadeau moeten bedenken voor iemand die jarig is of iets anders te vieren heeft? Iedere keer is het weer een crime om met iets origineels op de proppen te komen dat in de smaak valt. Er is natuurlijk helemaal niets mis met een cadeaubon die afgestemd is op de ontvanger, zoals bijvoorbeeld een tijdschriftenbon of een wellnessbon. Maar zoek je iets persoonlijkers of originelers, dan hebben wij hier aantal tips ter inspiratie.

Een gegraveerd glas

Houdt jouw geliefde, vriend of kennis van een goed glas wijn, whisky of bier maar weet je niet precies wat hij wel en niet lekker vindt? Dan is het zonde om te investeren in een dure fles die misschien helemaal niet in de smaak valt. Laat in plaats daarvan een mooi glas graveren dat past bij diens favoriete drank. Dat is een cadeau dat zowel chic als persoonlijk is, en dus wel in de smaak moet vallen. De ontvanger zal er extra voorzichtig mee zijn en er met genoegen gebruik van maken. Het overigens ook mogelijk om bijvoorbeeld een theeglas te laten graveren voor de echte theeleut.

Een gegraveerde aansteker

Is de ontvanger die hartstochtelijk rookt? Je hoeft dit natuurlijk niet te stimuleren door tabak te kopen voor diegene, maar een toepasselijk én origineel, persoonlijk cadeau is het een gegraveerde aansteker. Het is mogelijk om de naam van de ontvanger of diens initialen op ene mooie Zippo-aansteker te laten graveren, maar je kunt er zelfs een foto op laten plaatsen. De ontvanger zal met deze mooie, persoonlijke aansteker op zak nooit meer een wegwerpaansteker willen gebruiken en vooral trots zijn op zijn eigen aansteker.

Een persoonlijk fotoboek

Heb je mooie momenten meegemaakt met de ontvanger van je cadeau? Memoreer hieraan door middel van een het samenstellen van een mooi fotoboek met de leukste plaatjes van jullie gezamenlijke avonturen. Nóg leuker is het als je de plaatjes ook van commentaar voorziet. Hiermee geef je een zeer persoonlijk cadeau dat origineel is en gekoesterd zal worden door de ontvanger. Een bijkomend genoegen is dat jij alle mooie tijden nog eens kunt herbeleven tijdens het samenstellen van het fotoboek!

Een gezamenlijk uitje

Gezamenlijk uitje

Een cadeau hoeft natuurlijk niet altijd een object of een te besteden budget te zijn. Mensen vinden het vaak ook leuk om samen iets leuks te gaan doen. Je kunt dus in plaats van een tastbaar cadeau ook een uitje cadeau doen waarvan je zeker weet dat de ontvanger het zal waarderen. Dat kan van alles zijn: samen uit eten, naar een voorstelling of samen een workshop volgen. Een bijkomend voordeel is dat je ook jezelf het cadeau van een leuke dag schenkt. Twee vliegen in één klap dus! En volgend jaar doe je het nog eens over, maar dan met een ander uitje.

Een massage

Geef iemand een professionele massage cadeau. Iedereen houdt er immers van om gemasseerd te worden, maar niet iedereen gunt het zichzelf om er geld aan uit te geven. Het kan dan ook bijna niet anders dan dat dit cadeau op prijs gesteld gaat worden. Heb je weinig te besteden, maar is je band met de ontvanger er goed genoeg voor, dan kun je ook nog aanbieden om zelf diegene uitgebreid te masseren. Met een massage geef je de ontvanger het cadeau van ontspanning, en dat is iets waar we allemaal wel behoefte aan hebben.

Related Articles