You are here: Home » Tech » Een nieuwe iPhone nodig? Denk dan eens aan de refurbished model

Een nieuwe iPhone nodig? Denk dan eens aan de refurbished model

door Constance

Je oude iPhone is eigenlijk aan een nieuwe toe, maar ja, je hebt geen geld voor een nieuwe. Dan kan je natuurlijk gaan sparen voor een nieuw model maar een andere mogelijkheid is een refurbished iPhone.

Wat houdt refurbished nu precies in?

Refurbished betekent in het Nederlands gereviseerd. Een refurbished model wordt op 79 punten gecontroleerd op kwaliteit, de iPhone wordt uitgebreid schoongemaakt en alle, nog aanwezige, data wordt volledig gewist. Tevens wordt ook de buitenkant vervangen en wordt ook laatste software geüpdate en is ie klaar voor gebruik.

Is refurbished hetzelfde als tweedehands?

Nee, een refurbished iPhone is niet hetzelfde als een tweedehands model, want een tweedehands model wordt niet gereviseerd en krijgt geen onderhoudsbeurt.

Waarom zou ik een refurbished model kopen?

Allereerst krijg je een zo goed als nieuwe iPhone, met een nieuwe batterij, maar deze is veel goedkoper dan een iPhone. Je kan tot maar liefst euro 370,00 besparen, door een gefurbished model te kopen. Verder kan je gebruiken maken van een sim-only abonnement, waardoor je geen dure toestelkosten meer betaald, bovenop je abonnementskosten.

Hoe zit het met de service?

Als je je toestel bestelt, voor 23.59 uur, dan heb je je toestel de volgende dag al in huis, met gratis verzending. Of je kunt hem afhalen in Nieuwegein, of bij een van de 3.000 PostNL afhaalpunten. En je hebt 2 jaar garantie op je toestel en je kan je toestel, als ie toch niet bevalt, tot 14 dagen na ontvangst terugsturen.

Zijn alle modellen beschikbaar?

Je kan kiezen uit de iPhone X, de iPhone 8 Plus, de iPhone 8, de iPhone 7 Plus, de iPhone 7, de iPhone 6S Plus, de iPhone 6S, de iPhone 6, de iPhone SE en de iPhone 5S. En alle modellen zijn er in diverse kleuren en bij elk model heb je keuze in de grootte van het geheugen.

Natuurlijk is het altijd leuk als je bij je nieuwe iPhone gelijk bijpassende iPhone én Apple accessoires kan aanschaffen. Of het nu gaat om hoesjes, screenprotectors, opladers en cradles. Voor elk model is er een grote keuze beschikbaar, in diverse kleuren en prijsklasse.

En mocht je jezelf extra willen verwennen, kies dan voor een Apple Watch.

Related Articles