You are here: Home » Wonen » Kunstgras in de tuin, op balkon of terras

Kunstgras in de tuin, op balkon of terras

door Constance

Een mooie grasmat is een sieraad in je tuin, maar het is ook heel veel werk. Want behalve dat je regelmatig moet maaien, moet je gras regelmatig sproeien (zeker in een warme zomer), mest geven, verticuteren en ontdoen van mos en onkruid. En dan hebben we het nog niet eens over een hooikoortsaanval na het maaien. Maar je kan dit op een mooie én eenvoudige manier oplossen, namelijk met kunstgras.

Bij het woord kunstgras wordt niet iedereen gelijk heel enthousiast, maar er is kunstgras en er is Kunstgras (met een grote K). Bij Grasexpert.com heb je de keuze uit diverse soorten en kwaliteiten kunstgras, maar voor elk budget is er een mooi gazon.

Waarom kunstgras?

Er zitten heel veel voordelen aan kunstgras in je tuin, op je balkon of terras. Het onderhoud kost veel minder tijd, want je hoeft niet meer te maaien, trimmen of het mos en onkruid te verwijderen. Maar je bespaart ook geld omdat je nooit meer je gras hoeft te bemesten en de grasmaaier kan ook de deur uit. Toch vergt ook een kunstgras gazon onderhoud, je moet hem schoonhouden en regelmatig vegen, maar je hebt geen last meer van hooikoorts.

Is kunstgras te vergelijken met echt gras?

Het kunstgras van kunstgras-grastapijt.nl ziet er altijd perfect uit. En doordat kunstgras tegenwoordig ook een zgn. mosdraadje heeft, geeft dit kunstgras een echte natuurlijke uitstraling en is daardoor niet meer te onderscheiden van natuurlijke grasmatten.

Kunstgras op je balkon of terras

Wil je je saaie balkon of terras een beetje opfleuren? Dan is een grastapijt in een leuke trendy kleur, die past bij je loungeset de perfecte oplossing. Want kunstgras is er niet alleen in groen, maar ook in roze, paars, donkergrijs en nog meer dan 20 andere kleuren.

Je kan, gratis en vrijblijvend, diverse kunstgras stalen opgestuurd krijgen en ook geven de medewerkers, telefonisch, advies. Maar wil je liever persoonlijk contact, dan komt er ook graag een medewerker bij je thuis. En als je geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan dan kan je ook ervoor kiezen om het kunstgras te laten leggen, in je tuin, balkon of terras.

Related Articles