You are here: Home » Lifestyle » Onderweg in de trein: zo kan je jezelf bezighouden!

Onderweg in de trein: zo kan je jezelf bezighouden!

door danny
Onderweg in de trein zo kan je jezelf bezighouden!

Ben jij vaak onderweg in de trein en ben je een bepaalde afspeellijst met muziek een keer zat? Op een gegeven moment begin je te zoeken naar alternatieven, maar dat kan erg moeilijk zijn. In deze blog helpen wij je een handje door een aantal activiteiten te behandelen die je kan doen tijdens een treinreis. Zo behandelen we een aantal activiteiten voor zowel lange als korte reizen. Op deze manier vind je gegarandeerd een geschikte invulling voor jouw treinreis.

Investeren in je kennis

Een eerste mogelijke invulling van jouw treinreis kan het investeren in jouw kennis zijn. Dit is een vrij algemene beschrijving van een activiteit, want je kan op meerdere manieren investeren in jouw kennis. Zo kan je ervoor kiezen om een boek of tijdschrift over een bepaald onderwerp te lezen. Aan de andere kant kan je ervoor kiezen om een interessante podcast te luisteren over een bepaald onderwerp. Dit is een keer wat anders dan enkel muziek luisteren.

Socialiseren

Je kan er ook voor kiezen om een familielid te bellen. Op veel momenten zal je niet zo snel zin hebben in een lang gesprek met een familielid, maar het is wel belangrijk om dit contact te onderhouden. In de trein kan je in principe geen kant op, waardoor je net zo goed even een oom of nichtje kan bellen. Op deze manier blijf je ook een beetje op de hoogte van zaken die spelen en heeft jouw familie ook het gevoel dat je aan ze denkt.

Financiën regelen

Heb jij nog facturen die je moet betalen? Zo ja, zet dan je internetbundel aan en regel dit. Op deze manier hoef je dit niet thuis te doen, wanneer je rustig je favoriete serie wilt kijken. Zorg wel dat je dit altijd doet via je internetbundel. De WiFi in de trein is niet betrouwbaar genoeg om je financiën op te regelen.

Crypto

Anycoin 3

Je kan er ook voor kiezen om extra geld te verdienen. Vanaf je telefoon kan je bijvoorbeeld gemakkelijk handelen in crypto. Dit kan je doen bij platforms, zoals Anycoindirect. Je kan zowel met kleine als grote bedragen instappen in diverse cryptocurrencies. Hier maak je gemakkelijk een account en open je een wallet, waarin je jouw currencies bewaart. Het is wel belangrijk dat je op de hoogte bent van de meest actuele trends. Denk hierbij aan koerswijzigingen van diverse currencies. Zo blijf je precies op de hoogte van onder andere de Bitcoin en Ethereum prijzen. Voordat je het weet, voorzie je jezelf zo van een extra inkomen.

Related Articles