You are here: Home » Lifestyle » Tips en trics om voordelig nieuwe tuinmeubelen te kopen

Tips en trics om voordelig nieuwe tuinmeubelen te kopen

door Constance

Elk jaar telt de maand januari te veel dagen, of wel je komt halverwege deze maand eigenlijk net geld te kort. De ‘dure’ decembermaand hakt er altijd in, en dan heb je nog niet eens je wensenlijstje voor het nieuwe jaar gemaakt.

Zo is januari bij uitstek de maand waarop de vakantieplannen gemaakt geworden en de reizen en tickets worden geboekt.

In februari bindt Nederland en masse de lange latten onder of gaat men Carnaval vieren in het Zuiden van het land.

Maart, april en mei worden tuin, terras en balkon rigoureus onderhanden genomen en dat gaat gepaard met de aanschaf van nieuwe planten, potten en terrasmeubelen.

De meest populaire maand om te gaan trouwen is juni, met als een goede tweede de maand september.

In juli en augustus vertrekt half Nederland naar zonnige oorden omdat de zomervakantie is begonnen.

De herfstvakantieweken in oktober worden vaak gebruikt om een stedentrip te maken of lekker uit te waaien.

November is een rustige maand, waarbij de eerste aankopen gedaan worden voor Sinterklaas en Kerst en tenslotte gaan we in december helemaal los met dure cadeaus en kerstboodschappen.

Kan het anders?

Absoluut! Zoals je hebt kunnen lezen wordt het voorjaar gebruikt om de tuin, balkon en terras op te frissen.

Er worden niet alleen nieuwe (eenjarige) planten gekocht voor in de tuin en potten, ook staat de aanschaf van terrasmeubelen, zoals een zweefparasol, de loungeset, eettafel en -stoelen of bbq op menig verlanglijstje.

Je hebt natuurlijk volop keuze maar je betaalt gelijker tijd de hoofdprijs want de winkeliers weten dat zij al hun spullen toch wel kwijtraken, iedereen wil tenslotte iets nieuws.

Wat is handig?

Het klinkt misschien heel onlogisch maar je kan veel beter in het najaar en winter je tuinmeubelen aanschaffen.

In het najaar profiteer je van een goede uitverkoop korting, want alle winkels willen van hun oude voorraad af, er moet tenslotte ruimte gemaakt worden voor het nieuwe seizoen.

En in de winterperiode kan je ook je slag slaan tijdens Singles Day Nederland en Black Friday.

Zo bespaar je een hoop geld en gedoe, want jij hebt alles al klaar staan en hoef je niet half Nederland af te struinen naar een mooie én goedkope set.

Singles Day Nederland

Na China heeft Singles Day ook de rest van de wereld verovert. Singles Day vindt ieder jaar plaats op 11 november, voor de Chinezen een belangrijke datum waarop het single leven gevierd wordt. Maar iedereen kan van de aanbiedingen op 11 november profiteren. Wil je op de hoogte blijven van alle stunts, meld je dan alvast aan voor 2020.

De lounge set trends

De wicker lounge sets blijven populair, zeker in combinatie met bijpassende eettafel en -stoelen. Andere materialen zijn aluminium, bamboe en rotan. En de meeste kussens kunnen prima een regenbuitje hebben.

Verder zie je steeds vaker banken en stoelen die ook in je huiskamer niet zouden misstaan. En waarom ook niet? Dat kan een ideale oplossing voor mensen met een kleine woonkamer en balkon of terras.

Zodra de zon schijnt, zet je je set lekker buiten neer en dat kan gemakkelijk want buitenmeubelen zijn eenvoudig te verplaatsen. En in de herfst en winter zet je alles weer binnen neer. En op deze manier creëer je zowel binnen als buiten de ideale Ibiza sfeer.

 

 

 

Related Articles