You are here: Home » Baby & Kids » 3x leukste badspeelgoed voor kinderen

3x leukste badspeelgoed voor kinderen

door danny
3x leukste badspeelgoed voor kinderen

Hoera! Er komt een kinderverjaardag aan. Heerlijk om dan in de speelgoedwereld te duiken. Er is zoveel leuks te vinden. Als je een verjaardag hebt, wil je iets geven waar het kind blij van wordt. En het liefste iets wat nog niet gegeven is. Origineel uit de hoek komen? Geef dan eens badspeelgoed! Veel kinderen gaan gemiddeld drie tot vier keer in de week in bad. Een extra reden om dit met badspeelgoed wat op te fleuren. Het geeft behalve speelplezier, ook een boost aan de ontwikkeling. Het wordt extra leuk geven als je kans maakt op kortingen. Leuk speelgoed en een voordelig aanbod, dat hebben wij voor je gevonden.

Badzeepaardje

Er is veel aanbod in de categorie badspeelgoed. Een fijne plek om inspiratie op te doen? Kijk dan eens op happyshopper. Wat alle kinderen leuk vinden, is spelen met water. In het kinderbadje in het zwembad kunnen ze zich lang vermaken. Vooral de clown die water spuit is favoriet. Een handje tegen de straal aanhouden. Uitkraaien van plezier als hij ineens spuit. Hier is leuk op in te spelen met het badzeepaardje.

Dit badzeepaardje heeft een flinke watersproeier. Dat is genieten! De kinderen kunnen op elkaar de watersproeier uitproberen. Of laat je kind alleen in bad met het badzeepaardje spelen.

Drijvend waterpark

Badspeelgoed is iets waar kinderen ook blij van worden. Water en spelen hiermee blijft favoriet. Het is ook nog eens goed voor de ontwikkeling. Denk maar aan het overhevelen van water in kleine of grotere bakjes. Een drijvend waterpark biedt alles in 1. Van sproeien tot met water spelen, de mogelijkheden zijn eindeloos. doordat deze op het water blijft drijven, is het ook voor jongere kinderen geschikt. En in de zomer kun je het in je zwembadje buiten laten drijven.

Badletters en cijfers

Badletters en cijfers

Kinderen vanaf groep 2 zijn gefascineerd door letters en cijfers. Lekker spelenderwijs je naam leggen? Dan zijn de letters en cijfers van foam een top idee. Dit badspeelgoed is ook geschikt voor oudere kinderen. Maak er gerust een uitdaging van. Wie kent de meeste woordjes met een ‘m’ of wie weet het nummerbord van onze auto?

Of je nu badspeelgoed zoekt wat sproeit, leerzaam is of een combi.. Het aanbod is er ruim genoeg voor. Als je een douche hebt kun je veel badspeelgoed aan de douchewand bevestigen. Ook aan de tegelwand blijft een sproeier van een regenboog goed zitten.

Maak na het bad het speelgoed droog. Zo krijgt schimmel geen kans en blijft het veilig en leuk om ermee te spelen.

Welk speelgoed voor in bad is jullie nieuwe favoriet?

Related Articles