You are here: Home » Wonen » Dit is de meest trendy raamdecoratie van dit moment

Dit is de meest trendy raamdecoratie van dit moment

door danny
Dit is de meest trendy raamdecoratie van dit moment

Eigenlijk kan geen enkel huis zonder mooie en functionele raamdecoratie. Niet alleen kan dit zorgen voor een lagere energierekening door betere isolatie van tocht door de ramen, maar ook geeft het een sfeervolle uitstraling in elke ruimte. Het houdt de zon buiten op de momenten dat je productief moet zijn en zorgt ervoor dat je van meer privacy kunt genieten. Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie en zie je door de bomen het bos niet meer? Check het assortiment van Karwei raamdecoratie om inspiratie op te doen en een goede keuze te maken. We geven je graag wat suggesties!

 Velvet rolgordijnen

Velvet rolgordijnen zie je steeds vaker in diverse interieurs terugkomen. De velvet trend zien we al vaker in meubelen terugkomen, zoals de velvet banken en fauteuils of velvet gordijnen. Ook rolgordijnen passen prima in deze trend thuis en voegen een extra warme uitstraling toe aan de ruimte. Onthoud wel dat deze iets moeilijker zijn om schoon te houden, dus voor in de keuken zijn ze wellicht niet zo gepast. In de slaapkamer daarentegen zijn ze perfect, want vaak zijn ze ook flink verduisterend en geven ze de slaapkamer een extra knusse sfeer. 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn de perfecte, duurzame keuze voor allerlei ruimtes in huis. Je kunt deze variant bijvoorbeeld prachtig in de woonkamer gebruiken, maar je kunt ze ook in de badkamer ophangen of in de keuken. Houten jaloezieën geven een warme en natuurlijke uitstraling aan de ruimte en voegen daardoor veel sfeer toe. Je kunt deze gemakkelijk openen om extra daglicht toe te laten, of iets meer sluiten voor wat extra privacy. Ze zijn dus erg veelzijdig en ideaal in elk interieur.

 Vitragegordijnen

Vitragegordijnen zijn ideaal in ruimtes die niet volledig verduisterd hoeven worden of waar je geen enorme privacy verlangt. Denk bijvoorbeeld aan de hal, de woonkamer of in een studeer- of werkkamer. Vitragegordijnen geven wel een beetje het gevoel van privacy, omdat men van buitenaf je niet direct kan zien zitten en niet precies kan zien wat je doet. Mocht je dit bijvoorbeeld in de woonkamer willen voor overdag, maar in de avond toch graag wat meer privacy wensen, dan kun je hier natuurlijk donkere gordijnen overheen hangen. Zo geniet je alsnog van privacy, maar heb je overdag lekker veel licht.

 

Related Articles