You are here: Home » Hobby » Unieke decoratie in huis met schilderen op nummer

Unieke decoratie in huis met schilderen op nummer

door danny
Unieke decoratie in huis met schilderen op nummer

We zijn dol op DIY-projecten in huis. En nu hebben we een wel héél tof idee om met je te delen: schilderen op nummer. Wat het inhoudt? Door te schilderen met een voorbedrukt patroon kun je op heel eenvoudige en creatieve wijze je eigen kunst maken. En dat staat prachtig aan de muur. In deze blog vertellen we je er meer over: lees mee!

Hoe het werkt

Wil je graag creatief bezig zijn, maar weet je niet zo goed hoe je dit het best kunt aanpakken of waar je kunt beginnen? Dan is schilderen op nummer via Painting Expert zeker iets voor jou! Een mooi schilderij maken was namelijk nog nooit zo eenvoudig én leuk. Je bestelt een ontwerp en krijgt een pakket thuis waar alles bij zit om aan de slag te gaan. Denk aan een canvas doek met een frame, verf en kwasten. 

Het voorbedrukte patroon van het ontwerp bestaat uit verschillende genummerde vakjes. En die nummers geven de kleuren van de verf weer die je gebruikt per vakje. De vakjes met hetzelfde nummer krijgen dezelfde kleur: dit kun je eenvoudig invullen. Zo ontstaat er een vorm, die steeds mooier wordt naarmate je richting het eindresultaat gaat. In de bijgeleverde legenda wordt het nog eens duidelijk uitgelegd. Ook als je nooit veel hebt geschilderd, kun je zo echt iets gaafs maken. Het is toch wel de meest bijzondere manier om je huis te decoreren: met je eigen kunst! Hang het op aan de muur of plaats het op je tafels of kasten. Echte eyecatchers in huis! 

Kies jouw ontwerp: je eigen foto en meer

Wat schilder je het liefst? Misschien wel iets uit je eigen leven! Bij Painting Expert heb je de unieke mogelijkheid om je schilderen op nummer eigen foto te bestellen. Denk aan een portret van jezelf of van je kinderen. Maar ook je trouwfoto, een vakantiekiekje en beeld van je huisdieren zijn een optie. Kies jouw favoriete foto uit – om hier vervolgens jouw geschilderde meesterwerk van te maken. Hoe tof is dat? 

Kies je liever voor een ontwerp dat al bestaat in plaats van je eigen foto? Ook dat is een mogelijkheid. Je hebt veel onderwerpen om uit te kiezen! Zo zijn er verschillende dieren die je kunt schilderen. Denk aan honden, katten, dolfijnen, paarden, vogels en vossen. Kies bijvoorbeeld je lievelingsdier uit: mooi om die aan de muur te hebben hangen. Maar er zijn ook veel afbeeldingen van landschappen, bloemen, cartoons en auto’s te vinden. Het is maar net wat het best in jouw interieur past. Op de Instagrampagina van Painting Expert kun je alvast inspiratie opdoen en een berichtje sturen als je vragen hebt bij het schilderen.

Begin met schilderen mét 10% korting!

Ben je enthousiast? Hartstikke leuk – misschien is dit wel de start van een bijzondere nieuwe hobby. Het is namelijk niet alleen mooi om het uiteindelijke werk aan je muur te hebben hangen, maar ook om ermee bezig te zijn. Schilderen biedt ontspanning: lekker in de weer zijn met kleuren en in volle concentratie naar het eindresultaat toewerken. Iets waar je uiteindelijk enorm trots op kunt zijn!

 

Om het nóg leuker te maken om hiermee te beginnen, mogen we een unieke kortingscode aanbieden. Gebruik de code Blogo10 voor 10% korting bij je eerste bestelling bij Painting Expert – en ga meteen voordelig aan de slag. We wensen je veel schilderplezier!

Ps. nog één handige tip; met een frame kan je een nóg mooier resultaat behalen:

Schilderen op nummer - Vogels met bloemen Schilderen op nummer - Gekleurde leeuw

Related Articles