You are here: Home » Lifestyle » Een sleutelhanger! Je kan echt niet zonder!

Een sleutelhanger! Je kan echt niet zonder!

door Constance
Sleutelhanger

Waar zijn mijn sleutels? Schat, waar zijn mijn sleutels? Mam, Pap, hebben jullie mijn sleutels gezien?

Herken je bovenstaande vragen, omdat je lief of kind altijd en overal zijn of haar sleutels kwijt is.

Een sleutelhanger kan daarbij helpen, omdat je sleutelbos hiermee een stuk herkenbaarder wordt en daardoor gemakkelijker opvalt.

De sleutelhanger

Iedereen weet wat een sleutelhanger is, maar wist je dat sleutelhangers niet alleen handig zijn maar dat ze ook meerdere functies kunnen hebben. En er zijn ook hele mooie en unieke exemplaren.

De functionele exemplaren krijg je meestal gratis, bijv. in de supermarkt of die je ongevraagd worden opgestuurd door middel van een mailing.

Of er hangt een automerk aan, waarbij je trots kan laten zien in welk type auto je rijdt of waar je dolgraag in zou willen rijden.

Het lijkt misschien een simpel en eenvoudig cadeau, een sleutelhanger, maar je maakt er wel iedereen blij mee.

Zeker als je een speciaal exemplaar voor je beste vriend of vriendin hebt uitgezocht waarvan je weet dat de sleutelhanger heel goed bij de ontvanger past. Want het is natuurlijk altijd leuk om een cadeau te geven wat ook nog eens uniek is.

En dat is het geval met sleutelhangers die een handige functie heeft. En voor kinderen kies je natuurlijk andere sleutelhangers dan voor volwassenen, waarbij mannen hele andere behoeftes kunnen hebben dan vrouwen.

Wat voor sleutelhangers zijn er en voor wie?

Leuke sleutelhanger

Wie kent hem niet, de sleuteletui. Hierin kan je niet alleen je sleutels kwijt maar ook nog wat kleingeld of betaalpasjes.En dit geldt ook voor sleutelhangers waarin je een foto kan plaatsen. Beiden zijn heerlijk ‘old school’.

Maar heb je last van stress, dan is een sleutelhanger met een anti-stress balletje ideaal. Mannen die altijd en overal een biertje drinken zijn geholpen met een sleutelhanger met een flessenopener eraan.

Powerbank sleutelhanger

Of wat dacht je een 1000 mAh powerbank-sleutelhanger waarmee je je smartphone heel snel van ‘sap’ voorziet.

Voor de outdoor man of -vrouw zijn sleutelhangers met een karabijnhaak heel geschikt want deze kan je heel goed vastmaken aan je rugzak of sportkleding.

Speciaal voor vrouwen, die altijd van alles kwijt zijn in hun tas, zijn er sleutelhangers met een ingebouwd (led)lampje.

Sleutelhanger rolmaat

Aan het verhuizen of aan het klussen? Dan is het heel handig als aan je sleutelhanger een rolmaat vastzit, zodat je altijd en overal de juiste maten kan opmeten.

Sleutelhanger knuffel

De sleutelhangers waar een kleine knuffel aan vast zit, zijn leuke cadeautjes voor kinderen.

Hoe kan ik mijn cadeau een nog persoonlijker tintje geven?

Heel eenvoudig, nl. door de sleutelhanger te laten bedrukken met een naam of een persoonlijke tekst.

En elke sleutelhanger is er verschillende kleuren, en in combinatie met een naam en/of tekst, creëer je voor elk gezinslid de sleutelhanger die bij hem of haar past.

Related Articles